Botanical lab uzatvára dvanástku finalistov Visa Slovak Top Shop

Súťaž Visa Slovak Top Shop pozná dvanásteho finalistu ročníka 2023. Stal sa ním koncept Botanical lab na Zámockej ulici v Bratislave. Na druhom mieste skončila predajňa Nike v Eurovei a tretie miesto patrí predajni YAAY Concept Store.

 

VSTS 12 23 stupne

 

Víťazný koncept Botanical lab zaujme ponukou, ktorú s citom pre dizajn a štýl tvoria izbové rastliny, rastlinné teráriá a tiež doplnkový sortiment pre pestovateľov rastlín. Predajňa na Zámockej ulici je spojená s luxusnou cukrárňou Le Miam, a tak si tu zákazníci svoj nákup izbových rastlín do bytu či kancelárie môžu spríjemniť koláčom či šálkou kávy. Inšpektori udelili predajni vysoký počet bodov najmä za originálny koncept, profesionálny prístup personálu a taktiež príjemnú atmosféru v priestore.

 

Ako druhá v poradí zaujala inšpektorov v decembrovom hodnotení obchodná prevádzka Nike v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. Predajňa športového oblečenia získala vysoký počet bodov najmä za usporiadanie a označenie tovaru, čistotu predajne aj milý a ústretový prístup profesionálneho personálu.

 

Tretie miesto v poslednom mesiaci v roku putovalo do Vysokých Tatier. V Tatranskej Lomnici sa nachádza dizajnová predajňa YAAY Concept Store, ktorá ponúka zaujímavý dizajnový sortiment s tovarom, prispôsobeným milovníkom veľhôr. Zákazníci tu nájdu kvalitné oblečenie, originálne darčeky aj rôzne bytové doplnky. Označenie, usporiadanie tovaru aj ústretový personál si získali hodnotiacich inšpektorov a tretie miesto v súťaži.

 

Visa Slovak Top Shop od roku 2021 hľadá a oceňuje inšpiratívne kamenné predajne pôsobiace na Slovensku. Súťaž prebieha na základe odborného posúdenia konceptov predajní komisiou vyškolených inšpektorov. Tí každý mesiac navštívia nominovanú skupinu prevádzok a hodnotia zákaznícku skúsenosť v ôsmich kategóriách. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov následne finálová porota určí záverečné poradie najlepších predajní roka.

 

Zdroj: Visa Slovak Top Shop

 

pp

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk