Predajňa e-shopov MODIVO a eobuv.sk novembrovým finalistom Visa Slovak Top Shop

Inšpektori súťaže Visa Slovak Top Shop aj v novembri navštívili niekoľko inšpiratívnych predajných konceptov. Celkové víťazstvo v novembrovom hodnotení udelili unikátnej predajni multibrandových e-shopových platforiem MODIVO a eobuv.sk.

 

Prvá kamenná predajňa MODIVO a eobuv.sk, ktorá sa nachádza v bratislavskom nákupnom centre Eurovea, presvedčila porotu moderným hybridným konceptom predajne. Ten spája online nakupovanie a nakupovanie v kamennej predajni. Kto by čakal tovar vystavený na vešiakoch a v regáloch, prekvapí ho opak. Zákazník sa pohodlne usadí na širokú pohovku a tovar si vyberie v multimediálnom tablete. A tak srdcom predajne nie je ukážkovo vystavený sortiment na predajnej ploche, ale veľký sklad tovarových položiek v zákulisí.

 

Nákupný zážitok tu umocňujú inovatívne služby, ktorých príkladom sú skúšobné kabínky vybavené viacerými modernými funkciami s cieľom uľahčovať nákup. Inšpektormi vysoko hodnotený bol v neposlednom rade aj profesionálny prístup predajného personálu.

 

VSTS 11 stupne

 

Kamennú predajňu e-shopov MODIVO a eobuv.sk na víťazných priečkach za mesiac november dopĺňajú prevádzky Lindt rovnako v bratislavskom nákupnom centre Eurovea a iStores v martinskom obchodnom centre Tulip.

 

Visa Slovak Top Shop od roku 2021 hľadá a oceňuje inšpiratívne kamenné predajne pôsobiace na Slovensku. Súťaž prebieha na základe odborného posúdenia konceptov predajní komisiou vyškolených inšpektorov. Tí každý mesiac navštívia nominovanú skupinu prevádzok a hodnotia zákaznícku skúsenosť v ôsmich kategóriách. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov následne finálová porota určí záverečné poradie najlepších predajní roka.

 

Zdroj: Visa Slovak Top Shop

 

pp

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk