Za nabitie vernostnej karty Terno či KRAJ v decembri získajú zákazníci až 3-násobok bodov

Od júna tohto roka sa z vernostných kariet Terno a KRAJ stali aj platobné. Spoločnosť TERNO real estate tak vo svojich potravinových reťazcoch umožnila nielen založenie a využívanie výhod vernostnej karty, ale užívateľom poskytla možnosť dobitia kreditu na vernostnú kartu a následnej bezhotovostnej platby za nákup bez časového obmedzenia.

 

TERNO KARTA PRE VAS

 

Od 1. decembra navyše prichádza s limitovanou mesačnou akciou, v rámci ktorej môžu zákazníci získať magický 3-násobok bodov na vernostnú kartu, pokiaľ na ňu vložia finančný obnos.


Vernostná karta v potravinových reťazcoch Terno a KRAJ sa teší veľkej popularite. V súčasnosti je zaregistrovaných už viac ako 250-tisíc kariet, aj preto sa spoločnosť neustále snaží zlepšovať ich funkcionalitu. A keďže vianočné obdobie patrí už tradične k tým najštedrejším, rozhodla sa odmeniť držiteľov vernostnej karty, ktorí si na ňu nabijú kredit. TERNO real estate chce tak bohatou nádielkou bodov prispieť k čarovnému obdobiu roka, ktoré sa spája s rodinou, pohodou a dobrým jedlom.


Hotovosť na vernostnú kartu si klient môže vložiť jednoducho na stránke www.kartaprevas.sk po prihlásení sa do svojho konta prostredníctvom záložky „Kredity“. Nominálna hodnota pre dobitie kreditu je 10, 20 a 50 € a ich násobky, pričom suma sa na vernostnú kartu pripočíta ihneď po úspešnom zrealizovaní platby cez platobnú bránu. Vytvorený kredit na nákup je pritom vhodné využiť aj ako praktický vianočný darček či stravný príspevok pre ďalšie osoby. Stačí na to číslo vernostnej karty alebo e-mail užívateľa. Jednoduchá funkcia môže slúžiť napríklad rodičom, ktorí týmto spôsobom dokážu mať pod kontrolou výdaje svojho dieťaťa, študentom či dospelým, ktorí takto vedia pomôcť starým rodičom a prilepšiť im k dôchodku, a zároveň ich odbremeniť od počítania hotovosti pri pokladni.


„V oboch našich potravinových reťazcoch dlhodobo zaznamenávame trend bezkontaktných platieb, a preto sme zaviedli nástroj, ktorý nákupy nielen zjednoduší, zrýchli, ale aj odmení. Zákazník, ktorý nabije kredit na svoju alebo cudziu vernostnú kartu počas mesiaca december, získa od nás vianočný darček, a to 3-násobok hodnoty kreditu formou vernostných bodov, ktoré sa automaticky dobijú na jeho vernostnú kartu,“ uvádza Peter Vanek, marketingový manažér TERNO real estate.


Vernostná karta Terno či KRAJ slúži na získanie aktuálnych zliav pre členov vernostného programu, pravidelné utorkové a stredajšie 20 % zľavy na vybranú kategóriu sortimentu, okamžitú meninovú, narodeninovú či seniorskú zľavu, a zároveň umožňuje tiež zbieranie bodov na dodatočné zľavy na nákup v hodnote 5 % a 10 %.


Zdroj: TERNO real estate

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk