KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

DATART otvoril novu predajňu v bratislavskej Petržalke

Predajca elektroniky DATART bude opäť bližšie k svojim bratislavským zákazníkom. Fungovanie novej predajne rozbieha v OC Galéria Petržalka. Do slovenskej siete značky DATART tak pribudla 13.10.2022 v poradí 18. predajňa otvorená na Slovensku.


Zákazníci túto prevádzku nájdu v mestskej časti Petržalka, konkrétne v OC Galéria Petržalka, vedľa hypermarketu Tesco.V predajni s plochou 301 m2 sú zastúpené všetky hlavné kategórie elektrospotrebičov. Ide najmä o televízory, notebooky, mobily či kuchynské spotrebiče a veľa iných užitočných elektrozariadení pre domácnosť.


Nová predajňa DATARTu v bratislavskej Petržalke prináša vysoký štandard zákazníckeho komfortu a služieb. „Ako všetky naše predajne, tak aj táto ponúka dobré priestorové usporiadanie a vysokú úroveň služieb,“ konštatuje Sabina Boudová, marketingová riaditeľka tohto reťazca. Cieľom je, aby sa tu zákazníci cítili príjemne a dobre sa orientovali, mali pohodlný prístup k vystaveným výrobkom a zároveň rýchlo vyzdvihli tovar objednaný cez internet.


K službám pre zákazníkov, ktoré poskytuje DATART patria RÝCHLART – vyzdvihnutie objednávky z e-shopu do 30 minút na predajni úplne zadarmo a DOPRAVART – doprava výrobku s inštaláciou a sprevádzkovaním. „Službu RÝCHLART si pochvaľuje veľa našich zákazníkov. Vďaka nej môžu zákazníci používať svoj obľúbený produkt už do 30 minút od objednania. Často je pripravený aj skôr. DOPRAVART je zasa služba, ktorá padne vhod každému. Objednaný výrobok vynesieme kamkoľvek bude zákazník potrebovať, nainštalujeme ho a zároveň odvezieme aj starý spotrebič na ekologickú likvidáciu,“ uzatvára S. Boudová.


Zdroj: DATART

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk