KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Packeta má v prevádzke 730 výdajných boxov, v tomto segmente sa stáva lídrom na trhu

V pláne je do konca tohto roku počet výdajných boxov ďalej výrazne navýšiť.

 

packeta boxy 2022

 


Packeta sa stala firmou s najväčšou sieťou výdajných boxov na Slovensku. Na rozdiel od konkurenčnej spoločnosti, ktorá na Slovensku prevádzkuje 550 výdajných boxov, Packeta chce naďalej rásť. „S budovaním výdajných boxov a otváraním výdajných miest po celom Slovensku nekončíme. Máme v úmysle byť v dohľadnej dobe najrozšírenejšou a najvyhľadávanejšou doručovateľskou službou na Slovensku,“ konštatuje Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packeta na Slovensku.


Packeta má na Slovensku aktuálne takmer 2 000 miest na výdaj zásielky po celom Slovensku. Z toho viac ako 1 350 tvoria partnerské výdajné miesta. Zvyšok sú výdajné boxy. „Predpokladáme, že obľuba výdajných boxov bude aj ďalšie roky rásť. Do popredia sa dostávajú najmä Z-Boxy pre moderný bezdotykový výdaj zásielok, ako aj to, že podobne ako ostatné výdajné boxy sú dostupné slovenským zákazníkom nonstop 24/7,“ konštatuje A. Jančo. Podľa slov výkonného riaditeľa Packety stále existuje priestor a dopyt po ďalších. Ten je podporený rastom e-commerce trhu na Slovensku.

 


Prednosťou Z-Boxov je to, že fungujú nonstop, sú bezkontaktné, ovládajú sa jednoducho pomocou mobilnej aplikácie a umožňujú rýchly výdaj zásielok. Z-Boxy patria k najekologickejším spôsobom doručenia zásielok, pretože sú napájané pomocou solárnych panelov. Okrem Slovenskej republiky inštaluje skupina Packeta Z-Boxy v Čechách, na Slovensku ako aj v Maďarsku. Inovačná technológia umožňuje totiž inštaláciu Z-Boxov takmer kdekoľvek. Či už sú to nákupné centrá, nové developerské projekty, parkoviská, čerpacie stanice, autobusové zástavky, vysoké školy či v blízkosti predajní Tesco alebo Lidl. Cena za doručenie do Z-Boxu patrí k najlacnejším na trhu. V tomto roku plánuje Packeta spustiť aj možnosť podávania zásielok pomocou Z-Boxov.


Zdroj a foto: Packeta

 

(pp)

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk