KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Zmrzlinová sezóna sa rozbieha aj v donáškach, kraľujú čokoládové príchute


Wolt dnes, na Medzinárodný deň detí, poteší všetkých milovníkov zmrzliny desať eurovým kreditom, ktorý môžu využiť pri objednaní zmrzliny z ich obľúbenej prevádzky.


O tom, že sa Slováci radi schladia obľúbeným mrazeným dezertom, hovoria dáta Woltu. „Za minulý rok sme napríklad predali viac ako šesť a pol tisíca kopčekov, pričom najsilnejší ,zmrzlinový' mesiac bol práve júl. Ľuďom najviac chutili príchute kinder maxi king a slaný karamel. Najväčší milovník zmrzliny si za minulý rok objednal na donášku tristodvadsať kopčekov, tento rok zvládol jeden zákazník Woltu už šesťdesiatosem kopčekov,“ hovorí Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko. Najviac objednávok je samozrejme v hlavnom meste. Aj tento rok je v sezónnej ponuke zmrzlina od obľúbených miestnych prevádzok ako napríklad KOUN, Luculus, Arthur, Andersen či Bon Bon Gelato, prípadne letná ponuka väčšiny cukrární. Zmrzlinárne kopčeky balia do termoboxov, v ktorých príde za pár minút v rovnakom stave ako keby ste si ju dali priamo v zmrzlinárni.


Zmrzlinová sezóna sa pre mnohé prevádzky začala v máji, donášky sú populárne najmä v tých najhorúcejších mesiacoch. Platí to aj pre populárny bratislavský KOUN. „U nás sú najsilnejšími mesiacmi práve máj, jún a september. Je to tak práve kvôli počasiu, pretože v daných mesiacoch nie je až tak teplo. V júli a auguste ľudia zas trávia viac času napríklad pri bazéne, v týchto mesiacoch si od nás zmrzlinu skôr objednávajú,“ hovorí Barbara Szalaiová, majiteľka prevádzky KOUN.


Zmrzlinárne však príchuťami občas vedia aj prekvapiť. „Na tvorbe nových príchutí sa podieľame takpovediac všetci – od našej rodiny, cez zamestnancov až po našich zákazníkov. Práve vďaka návrhu priamo od zákazníka, sme tak do našej ponuky zaradili napríklad aj pelendrekovú zmrzlinu. Zákazníci k nám však radi chodia aj na plnené sicílske briošky, ktoré sa stali veľmi rýchlo obľúbenými,“ dodáva B. Szalaiová.


Na Wolte zákazníci celoročne nájdu aj široký výber zmrzliny od známych značiek ako napríklad Ben & Jerry's či slovenské nanuky a ďalšiu zmrzlinu, ktorú je možné si objednať aj z online supermarketu Wolt Market či od iných partnerov.


Medzinárodný deň detí sa Wolt rozhodol osláviť práve obľúbeným ľadovým osviežením. Iba počas MDD si môžu zákazníci v aplikácii či na webe Wolt objednať obľúbenú zmrzlinu zadarmo. Táto exkluzívna ponuka vo forme desať eurového kreditu bude aplikovaná automaticky a odpočíta sa z celkovej sumy objednávky. Ponuka sa vzťahuje na zmrzlinárne vo všetkých mestách, kde Wolt pôsobí.


Zdroj: Wolt

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk