KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Na Slovensku sa spúšťa nákupný klub Zalando Lounge. Ponúka zaujímavé možnosti v oblasti módy

Zákazníci na Slovensku sa teraz môžu pridať do nákupného klubu Zalando Lounge. Ten umožňuje členom vyhľadávať v každodennej selekcii atraktívnej módy a lifestylových produktov so zľavou až 75%.


Každé ráno o siedmej hodine Zalando Lounge zverejňuje kurátorský výber kampaní s módnymi a lifestylovými produktami za znížené ceny. Tieto ponuky sú k dispozícii len na obmedzený čas, exkluzívne pre členov Zalando Lounge. Zákazníci na Slovensku sa môžu do Zalando Lounge pripojiť bezplatnou registráciou na www.zalando-lounge.sk alebo bezproblémovým prihlásením pomocou svojho existujúceho Zalando Fashion Store účtu.


Okrem denne starostlivo vyberaných kampaní sa na Zalando Lounge odohráva aj séria špeciálnych maloobchodných podujatí, ako napríklad Výpredaje na konci sezóny, Späť do školy alebo Začiatok sezóny.


Daniel Rogiński, generálny manažér Zalando pre Slovensko a krajiny východnej a strednej Európy, hovorí: "Našou víziou je, aby bolo Zalando prvým miestom, kam zákazníci zamieria, keď pomyslia na módu - tzv. Starting Point for Fashion, a Zalando Lounge v tom hrá kľúčovú úlohu. Nákupný klub dopĺňa Zalando Fashion Store ponukou podobného zážitku z nakupovania módy a lifestylových produktov, ako pri hľadaní pokladu.”


Služba Zalando Lounge bola prvýkrát spustená v roku 2010 a v súčasnosti je dostupná v 16 krajinách Európy. V roku 2020 nákupný klub prvýkrát prekročil GMV vo výške 1 miliardy €.


Zdroj: Zalando

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk