KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Baselinker prichádza aj na Slovensko. Obchodníkov napojí na Mall aj Allegro

Internetové trhovisko Mall Partner prináša slovenským obchodníkom ďalšie zjednodušenie predajov. Po novom je to možnosť prepojenia cez integračnú platformu BaseLinker, ktorá im umožní jednoducho sa napojiť na Mall aj Allegro a zároveň, v prehľadnom rozhraní BaseLinkeru, sa napojiť aj s veľkými e-shopovými riešeniami, účtovnými systémami alebo logistickými službami.

 

Obchodníci majú vďaka spolupráci s Mailstepom možnosť naplno outsorcovať svoju logistiku, od procesu skladovania až po samotnú expedíciu zásielok ku koncovým zákazníkom. Predaj cez trhovisko MALL Partner a expanzia naprieč regiónom je tak pre obchodníkov jednoduchšia a dostupnejšia než kedykoľvek predtým.


Integračné riešenie BaseLinker prináša obchodníkom možnosť v jednom prehľadnom rozhraní svoj tovar zalistovať, vybaviť objednávky a prípadne aj zaistiť dopravu cez službu MALL Delivery. Riešenie je vhodné nielen pre e-shopy, ktoré začínajú na MALLe po novom predávať a hľadajú pre to ten najjednoduchší spôsob, ale tiež pre tých existujúcich, ktorým úplne nevyhovuje ich súčasná platforma napojenia. Cez BaseLinker sa navyše obchodníci jednoducho napoja aj na ďalšie internetové trhoviská vrátane európskej predajnej platformy Allegro.


„Našu službu aktívne využíva cez 20 000 obchodníkov, čo z BaseLinkera robí najväčší európsky e-commerce integrátor. Máme za sebou už viac ako 15 rokov vývoja a momentálne ponúkame cez 500 možných integrácií. Slovenským obchodníkom prinášame možnosť napojiť sa na všetky MALL marketplacy pomocou jednoduchej platformy, prostredníctvom ktorej sa môžu jednoducho prepojiť napríklad aj so svojim účtovným a skladovým systémom,“ popisuje Radek Klouda, riaditeľ BaseLinkeru pre Českú republiku a Slovensko.


Ďalšie zjednodušenie partnerom prináša tiež spolupráca MALLu so spoločnosťou Mailstep, ktorá umožňuje kompletne outsorcovať logistiku a sústrediť sa tak iba na prevádzku samotného e-shopu. Mailstep sa postará o celý logistický proces, zabezpečí skladovanie tovaru a následnú expedíciu objednávok ku koncovým zákazníkom, a to nielen po Českej a Slovenskej republike, ale do celého sveta. Obchodník tak nemusí riešiť starosti s nedostatočným skladovacím priestorom alebo prípravou objednávok a môže venovať dostatok času samotnej prevádzke e-shopu.


Mailstep aktuálne disponuje 45 tis. m2 skladovej plochy a zabezpečuje logistiku viac ako 200 e-shopom, ktorým dokáže odoslať objednávky do viac ako 200 krajín sveta. Spoločnosť denne posiela viac ako 18 000 zásielok, čím tiež dosiahne na veľmi atraktívne ceny dopravcov. Pre obchodníkov na MALLe je teda partnerstvo s Mailstepom vítaným bonusom, ktorým im uľahčí prácu a pomôže dosahovať kvalitnejšiu zákaznícku skúsenosť.


Spolupráca so spoločnosťou Mailstep aj integračným riešením BaseLinker je tak pre MALL ďalším krokom k vybudovaniu celého ekosystému služieb, s ktorými chce najväčšie české trhovisko pomáhať slovenským obchodníkom rásť, umožniť im ponúkať kvalitný zákaznícky servis a napríklad tiež urýchliť spomenutú zahraničnú expanziu.


Okrem týchto noviniek majú obchodníci v rámci programu MALL partner k dispozícii tiež službu MALL Delivery, ktorá im umožňuje pripravené objednávky jednoducho, kvalitne a bez papierovania dopraviť k českým a slovenským zákazníkom, alebo MALL Financing, vďaka ktorému jednoducho získajú financie pre vlastný rast alebo jednoduchú expanziu do zahraničia.


Zdroj: Mall Group

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk