KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

DATART opäť otvára svoje predajne. Zákazníkov pozýva na veľkolepé DATART nákupy

Značka DATART otvorila svoju sieť maloobchodných predajní s elektronikou v štandardnom režime. Zákazníkov láka na  DATART nákupy so zľavami až do výšky 30 percent.


Predajne DATART boli v dôsledku zlej pandemickej situácie zatvorené od 19. decembra 2020 a fungovali ako výdajné miesta pre objednávky z e-shopu. ,,Sme radi, že po vyše 110 dňoch budeme môcť opäť otvoriť naše predajne v štandardnom režime ako pred zavedením obmedzení a poskytnúť zákazníkom servis a služby v plnom rozsahu,“ informuje Sabina Boudová, marketingová manažérka DATARTu.


Značka si navyše pre svojich zákazníkov pripravila exkluzívne DATART nákupy, ktoré začali 17. apríla online na www.DATART.sk a trvajú do 19. apríla, kedy ich môžu využiť už aj zákazníci 17 DATART predajní na Slovensku. ,,Akciu realizujeme  na Slovensku prvýkrát. Počas troch dní si zákazníci môžu nakúpiť vybrané produkty so zľavou až 30 percent,“ priblížila marketingová manažérka.


Vďaka uvoľneniu opatrení budú môcť zákazníci v predajniach DATART opäť využívať všetky doplnkové služby, ako sú nákupy na splátky, blesková výmena či predĺžená záruka. Rovnako si v nich môžu aj naďalej bezplatne vyzdvihovať svoje online objednávky. ,,V predajniach budeme ďalej dodržiavať prísne hygienické opatrenia, aby sme maximálne predišli riziku prenosu nákazy. Zároveň zákazníkov budeme vyzývať k tomu, aby akceptovali predpísané nariadenia a vstupovali do predajní s respirátorom, negatívnym testom a dodržiavali rozostupy,“ dodáva S. Boudová z DATARTu.

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk