Coca-Cola HBC Česko a Slovensko prináša na trh prémiové alkoholické nápoje

Prémiové značky alkoholu Aperol, Cinzano, Gin Bulldog a Carolans sa stávajú súčasťou portfólia spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko. Tá bude od januára 2018 výhradným distribútorom týchto značiek z portfólia Gruppo Campari na Slovensku a v Českej republike.


„Tento dôležitý krok plne odráža našu víziu stať sa lídrom v oblasti nápojov ponúkajúcim širokú škálu produktov, ktoré plne pokryjú a podporia potreby spotrebiteľov pri akejkoľvek dennej či nočnej príležitosti,“ vysvetľuje Maria Anargyrou-Nikolić, generálna riaditeľka Coca-Cola HBC Česko a Slovensko. „Spolupráca nám zároveň umožňuje využiť výhodu spojenia nealkoholických a alkoholických nápojov, ktoré do nášho portfólia zaraďujeme prvýkrát.“

 

Rozšírenie ponuky produktov otvára nové predajné možnosti, prispeje k posilneniu vzťahov so zákazníkmi a k celkovej obchodnej expanzii spoločnosti.


Do portfólia Gruppo Campari ďalej patria talianske vermúty a talianske šumivé vína − to všetko zjednotené pod značkou Cinzano. Tieto prémiové vermúty inšpirované tradičnými receptúrami vynikajú typickou chuťou zvýraznenou ručne zbieranými bylinami. 

 

Zdroj: redakcia 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk