KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Huawei otvoril vo Viedni prvú vlajkovú predajňu

Novootvorená vlajková predajňa láka zákazníkov na výnimočný zážitok z nakupovania a zároveň demonštruje inovatívne technológie a produkty.

 

huawei wien


Smartfóny, bezdrôtové zariadenia, audio produkty, tablety, notebooky, monitory, inteligentné zariadenia do domácnosti či najnovšie prírastky v ponuke tejto značky. Všetky inovatívne technológie spoločnosti našli nový domov v prvom Huawei Flagship Store v srdci Viedne.


Uprostred známej obchodnej ulice Kärntner Straße ponúka vlajková predajňa interaktívny zážitok z nakupovania vo veľkolepom priestore: 600 metrov štvorcových, päť poschodí, z toho tri sú venované výlučne zákazníckym potrebám. Priestory sú rozdelené hneď do niekoľkých častí, vrátane zóny pre poradenstvo, predajne, zážitkovej zóny, vzdelávacej zóny, kvalifikovaného servisu a prezentácie najnovších výrobkov.


Všetko pod jednou strechou


Novootvorený flagship store ponúka zákazníkom možnosť vyskúšať kvalitu a rozmanitosť produktov značky Huawei na vlastnej koži. "S otvorením nového flagship store vo Viedni prinášame naše technológie priamo do srdca Európy. Otvorenie tejto prevádzky je posilnením prepojenia našej spoločnosti s európskym a rakúskym trhom, " povedal Jason Jiang, generálny riaditeľ produktovej divízie Huawei pre Rakúsko. " S našou predajňou môžeme teraz ešte lepšie reagovať na individuálne potreby a priania zákazníkov a tým ďalej zlepšovať naše služby a produkty," dodáva.


Zážitok z obchodného domu budúcnosti


V suteréne nového vlajkového obchodu nájdu zákazníci svet smart domácnosti na úrovni. Od smart kuchyne cez inteligentnú obývačku až po bežecký pás; v interaktívnom priestore môžu zákazníci odhaliť možnosti automatizovanej domácnosti a vyskúšať si domov budúcnosti.


Na hornom poschodí predajne sa nachádza servisná zóna, kde môžu zákazníci riešiť problémy týkajúce sa konkrétnych zariadení. Mesačné servisné dni ponúkajú rôzne zľavy na opravy, vrátane bezplatných ochranných krytov obrazovky a výmen koncoviek pre slúchadlá. Ak sú náhradné diely v sklade, opravy sú vykonané ešte v ten deň. Po oprave je zariadenie vyčistené a vydezinfikované profesionálnym personálom podľa prísnych špecifikácií. V čakárni sa podáva káva a voda v tradičnom viedenskom štýle. Ak by oprava trvala dlhšie, bude náhradné zariadenie zapožičané bezplatne.


Technické inovácie v prirodzenom prostredí


Zážitok z nakupovania je tiež výsledkom inovatívneho interiéru a exteriéru budovy. Písmeno "H" diskrétne prechádza celou predajňou, od fasády až po podlahu - rovnako ako vo všetkých pobočkách Huawei Flagship Store v Európe, a ponúka tak zákazníkom pocit prestíže. Interiér viedenskej predajne bol inšpirovaný prírodou a životným prostredím. Luster pripomínajúci vodopád vizuálne prepája dve poschodia a je doplnený uceleným konceptom rastlín, ktoré symbolizujú spojenie s prírodou.


V novej prevádzke je k dispozícii tím približne 20 ľudí z viac ako siedmich krajín, aby predstavil medzinárodným zákazníkom technologické inovácie spoločnosti vo viac ako desiatich jazykoch.


Z Šen-čenu do Viedne


S cieľom ponúknuť zákazníkom čo najlepší zážitok z nakupovania a služieb sa spoločnosť Huawei snaží vybudovať globálny maloobchodný systém pre priamy predaj a od otvorenia prvého Flagship Store v Šen-čene v septembri 2019 rozširuje svoju ponuku špičkových maloobchodných predajní. Do konca roka 2020 mala spoločnosť Huawei takmer 60 000 maloobchodných predajní, výstavných zón a predajných pultov po celom svete, vrátane viac ako 5 000 Huawei Experience Stores. Okrem Huawei Flagship Stores v čínskych mestách, ako je Šanghaj a Čcheng-tu, možno teraz nové predajne Huawei nájsť tiež v niektorých veľkých európskych mestách, ako je Berlín, Barcelona, Paríž a Londýn.


Zdroj a foto: Huawei

 

PR

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk