KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Železničný cargo biznis spája nová platforma

RAILVIS.com, inovatívna online platforma pre oblasť železničnej nákladnej dopravy na jednom mieste združuje ponuky voľných kapacít vagónov a lokomotív naprieč celou Európou. Aktuálne spustila svoju prevádzku.

 

vlaky2020 v

 

 

Vďaka kompletnej digitalizácii prináša táto platforma zhruba tridsaťnásobnú úsporu času oproti tradičným objednávkovým procesom. Firmy, ktoré potrebujú využiť dopravu po železnici, museli doteraz zložito hľadať dodávateľa a jeho ceny, možnosti a všetko ručne porovnávať. S každým dodávateľom bolo následne nutné komunikovať prostredníctvom e-mailov, telefónu alebo na osobných stretnutiach, objednávkový proces bol tak veľmi zdĺhavý a zložitý.


"Tradičný proces objednávok a ponúk železničnej dopravy je neefektívny. Myšlienka vytvorenia nezávislej online platformy, ktorá bude pre užívateľov maximálne zrozumiteľná a uľahčí všetku súvisiacu komunikáciu, tak bola úplne logická. Prichádzame s ňou po dlhom skúšaní a testovaní trhu spoločne s našimi dlhoročnými odborníkmi na železničnú dopravu. Platforma efektívne prepojí všetky európske železničné spoločnosti a pomôže im v ďalšom raste," vysvetľuje Adam Froněk, riaditeľ a spoluzakladateľ platformy RAILVIS.com.


Úspora práce a času


Platforma ako prvá na trhu prehľadne sústreďuje všetky dostupné možnosti prenájmu vagónov a lokomotív. Používatelia sa tak v online ponuke a dopyte po voľných kapacitách môžu lepšie zorientovať a vybrať tie cenovo a časovo najvýhodnejšie. Táto inovácia dokáže skokovo ušetriť čas - objednávky, ktoré doteraz trvali dni či dokonca týždne, môžu byť vybavené do 15 minút. Používatelia platformy tak môžu pri ponúkaní alebo vyhľadávaní vagónov, lokomotív a služieb v železničnej doprave ušetriť náklady, zvýšiť efektivitu a ziskovosť.


Čo je cieľom?


Prihlásiť sa do platformy je jednoduché a rýchle, stačí vyplniť registráciu na webových stránkach, kde je navyše možné využiť aj inštruktážne video. Maximálne ľahké a intuitívne je aj samotné vyhľadávanie v ponukách železničných firiem, ktoré sú prehľadne zoradené a z ponúk voľných kapacít vagónov či lokomotív si každý záujemca môže vybrať adekvátnu cenu za požadovanú službu. Okrem vyhľadávania voľných kapacít v rámci železničnej dopravy môžu firmy tiež ponúkať prenájom vlastných železničných vagónov, ktoré aktuálne samy nevyužívajú.


Cieľom je úplná digitalizácia železničného biznisu a prepojenie všetkých európskych zákazníkov aj dodávateľov do jedného prostredia, pre maximálne efektívnu ponuku a dopyt najoptimálnejších logistických riešení. Obchodné zastúpenie platformy RAILVIS.com sa nachádza vo väčšine európskych krajín.


Zdroj a foto: RAILVIS.com

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk