KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Foot Locker otvorí v Prahe svoju najväčšiu predajňu

Vaclavske n Palac Euro2Pôjde o najväčšiu predajňu tejto medzinárodnej siete s oblečením a obuvou pre voľný čas v strednej Európe. Nová predajňa na pražskom Václavskom námestí zaberie plochu 1500 m2 . Obsadí celkom päť poschodí v Paláci Euro.


Prenájom priestorov sprostredkovala realitno poradenská spoločnosť Cushman & Wakefield, ktorá zároveň zaisťuje projektové riadenie výstavby tejto obchodnej jednotky.


Nová vlajková predajňa nahradí v Paláci Euro módny reťazec Promod a súčasné kasíno. Plocha tejto predajne bude trikrát väčšia než to bolo u predajní Foot Locker bežne. Len priestor výkladnej plochy predajne na Václavskom námestí dosiahne takmer 600m2.

 

„Centrum Prahy sa dlhodobo profiluje ako najatraktívnejšia retailová lokalita v strednej a východnej Európe. Dôkazom toho je stále rastúci záujem medzinárodných značiek o priestory pražského centra, predovšetkým o maloobchodné jednotky na uliciach Na Příkope, Parížskej a na Václavskom námestí, ktoré navyše čaká v najbližších rokoch rozsiahla revitalizácia,“ uvádza Jan Kotrbáček, partner a vedúci týmu prenájmu maloobchodných priestorov pre strednú Európu v spoločnosti Cushman & Wakefield.

 

„Predajne v centre Prahy ťažia z množstva prechádzajúcich ľudí aj z atraktívnej polohy, ktorá značkám umožňuje viditeľne prezentovať vlastnú identitu,“ dodáva J. Kotrbáček.

 

„Prahu považujeme v rámci regiónu stredovýchodnej Európy za kľúčovú lokalitu, Miestny trh je stabilný a turistický ruch dlhodobo na vzostupe,“ hovorí Martin Macháč, riaditeľ v oblasti nehnuteľností v spoločnosti Foot Locker Europe. Ako dodáva vlajková predajňa ponúkne najširší sortiment tovaru, vrátane kolekcií, ktoré sú vytvárané výhradne pre značku Foot Locker.

 

Značka Foot Locker vznikla v roku 1974. V súčasnosti má viac než 800 predajní po celej Európe a zhruba 3000 celosvetovo. Väčšina ponúkaného tovaru je vyrábaná za účelom exkluzívneho predaja v predajniach Foot Locker. Svojim zákazníkom ponúka rozmanitý sortiment tovarov a značiek, z najznámejších napríklad Adidas, Nike, Lacoste a Puma.

 

Zdroj a foto: Cushman & Wakefield, redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk