KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Hranolkomat, príležitosť aj služba pre zákazníkov

Predajné automaty, ktoré dokážu na počkanie pripraviť jednoduché jedlá, sa v zahraničí tešia veľkej obľube. Na Slovensko sa dostávajú len teraz.

 

hranolkomat uvod v


Rozmýšľate nad cestami ako si vybudovať pasívny príjem? Hľadáte možnosti ako zabezpečiť rýchle občerstvenie pre vyhladnutých zákazníkov, návštevníkov či zamestnancov, no ste limitovaní priestorom? Na slovenský trh sa teraz dostáva novinka – Hranolkomat. Zaujímavá príležitosť pre tých, ktorí plánujú naštartovať tzv. vending biznis, čiže prevádzkovanie predajných automatov. Osloviť môže aj obchodníkov, ktorí chcú ponúknuť svojim zákazníkom službu navyše, aj zamestnávateľov pre uspokojenie malého hladu svojich zamestnancov. Hranolky sú obľúbené a zrejme aj vždy budú. Ich predaj tak má dlhodobý potenciál, bez rizika prudkého úpadku.

 

Ako funguje Hranolkomat?

 

Vstupnou surovinou sú mrazené hranolky a olej. V útrobách automatu je umiestnený komplexný systém, ktorý dokáže za 35 sekúnd pripraviť lahodnú porciu chrumkavých hranolčekov. Používateľ môže automat ovládať cez dotykovú obrazovku, pričom sú podporované sú všetky bežné spôsoby platieb.

 

 

 

„ Hranolkomat je jediným automatom tohto druhu na svete, ktorý má zabudovaný senzor sledujúci kvalitu oleja. Pokiaľ zistí jeho znečistenie, automaticky ho vymení za nový. “

 

  

Vďaka veľkému zásobníku na hranolky dokáže toto zariadenie pripraviť viac ako 100 porcií s hmotnosťou 110 gramov, a to bez potreby doplnenia.

 

Jednoduché ovládanie na diaľku

 

Benefitom Hranolkomatu sú nízke nároky na údržbu. Jeden pracovník dokáže obslúžiť 10 – 12 automatov. Dáta týkajúce sa prevádzky Hranolkomatu je možné sledovať na diaľku, prostredníctvom smartfónu alebo počítača. Prevádzkovateľ má dokonalý prehľad o stave zariadenia a vie vykonávať nastavenia ceny, pečenia a mnohých ďalších procesov bez toho, aby musel osobne chodiť k automatu.

 

hranolkomat ukazka v


Široké možnosti umiestnenia


Hranolkomat má v sebe zabudovaný komplexný filtračný systém, ktorý eliminuje zápach a mastnotu. Môže byť teda umiestnený aj v stiesnených vnútorných priestoroch. Vďaka vysokej odolnosti sa však hodí aj do vonkajšieho prostredia. Výhodou je nízka spotreba energie, zakomponovaná mraznička patrí do energetickej triedy A++.

 

Podpora a cenné know-how


Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu a prevádzkovanie Hranolkomatu, výhradný slovenský distribútor vám poskytne know-how, online podporu 7 dní v týždni a promptný servis do 48 hodín. Viac informácií nájdete na webe výhradného slovenského distribútora Hranolkomat.

 

Zdroj a foto: Hranolkomat

 

PR 

 retail newsletter banner F2

 

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk