KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Konferencia Brand Management 2021 rozbehne marketing

 

Spoločnosť Blue Events usporiada 13. októbra 2021 najväčšiu českú konferenciu o značkách Brand Management. Akcia prebehne naživo v Cubex Centre Praha. Cieľom je dodať odvahu tým, čo veria v hodnotu marketingu.

 

brand management

 

Po náročnom roku škrtov a neistoty sa firmy potrebujú znova nadýchnuť. Kľúčovú úlohu pritom zohraje premyslený a komplexný marketing, je treba však mať odvahu ho presadiť.


Konferencia Brand Management prinesie 13. októbra program plný inšpiratívnych príbehov a názorov na to, ako znovu „nakopnúť marketing“. „Všetci potrebujeme novú energiu po mesiacoch pod zámkom, kedy si kdekto do marketingu kopol, alebo mu osekal rozpočet,“  hovorí za organizátorov Jan Patera z Blue Events.


Už 22. ročník najväčšej českej konferencie o značkách ukáže, aký prínos má skutočný marketing pre úspech na trhu. Už predchádzajúce ročníky predstavili marketing ako kľúč k úspechu na trhu, teda nielen ako „komunikáciu“, ako je marketing bežne úzko chápaný.


Hlavnou náplňou programu aj tento rok budú úspešné a aktuálne príbehy značiek z českého a slovenského trhu. Doplnia ich slávne osobnosti s Veľkej Británie ako Paul Feldwick, legenda strategického plánovania a autor kníh The Anatomy of Humbug a Why Does the Pedlar Sing?, ďalej Dan White, autor knihy The Smart Marketing Book: The Definitive Guide to Effective Marketing Strategies a brilantný rozprávač a kresliar.


Z Nemecka prichádza Kyra von Mutius, vychádzajúca hviezda a šéfka stratégie agentúry Heimat známej v Čechách hlavne dlhodobou prácou pre Hornbach. Medzi rečníkmi bude tiež Štefan Sarvaš, ktorý pracuje v globálnej centrále spoločnosti Mars a venuje sa strategickým zmenám na trhoch s rastovým potenciálom. Zo Slovenska prichádza Richard Mareček, Head of Brand Strategy výrazne rastúcej značky Dedoles.


Registrácia za najvýhodnejšie ceny je k dispozícii na webe konferencie.


Brand Management je najväčšia česká konferencia o značkách s dvadsaťročnou tradíciou. Je to ideálna platforma pre výmenu názorov a zdieľanie aktuálnych trendov medzi šéfmi firiem a senior manažérmi marketingu a komunikácie, ktorí chcú lepšie riadiť svoje značky. Veríme, že silné značky sú kľúčom k úspešnému biznisu. Každý rok nastoľuje kľúčové témy brandže a priváža do Prahy osobnosť globálneho marketingu. Rečníkmi konferencie v minulosti boli Jenni Romaniuk, Thomas Barta, Dave Trott, Peter Field, Ken Segall, Rita Clifton, Jim Stengel a ďalšie.

 

Viac informácií získate tu.


Zdroj a foto: Blue Events 

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk