KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Prologis Park Bratislava zavádza nový koncept - flexibilné priestory na menších plochách

Ide o tzv. „small flexi units“, ktoré sprostredkovávajú prémiové zázemie rýchlo rastúcim spoločnostiam a start-upom, ktoré by sa inak pre logistické priestory tohto typu nerozhodli.

 

prologis malejednotky v

 

Nové jednotky sú zároveň flexibilnejším variantom pre veľké firmy. Koncept prvýkrát zavádza budova 2 Prologis Park Bratislava, kde je 4 800 m2 moderných logistických priestorov rozdelených do štyroch samostatných jednotiek s plochami od 600 do 1 500 m2.


„Hlavným cieľom konceptu ‚small flexi units‘ je pomôcť dynamicky sa rozvíjajúcim podnikom plniť ich krátkodobé ciele súvisiace s expanziou,“ hovorí Jakub Randa, manažér prenájmov a zákazníckej skúsenosti Prologis na Slovensku. „Zavedením tohto konceptu reagujeme na výrazný dopyt po menčích skladových priestoroch s flexibilnými nájomnými podmienkami. Silu dopytu ihneď potvrdil veľký záujem o naše prvé menšie jednotky v Bratislave. Tri zo štyroch sme prenajali do mesiaca od uvedenia na trh.“


Vďaka flexibilným nájomným podmienkam sú tieto jednotky dokonalým odrazovým mostíkom pre firmy, ktoré chcú expandovať. Každá jednotka môže byť zároveň prispôsobená konkrétnym požiadavkám, pričom je možné jej rozširovanie alebo zmenšenie až o 600 metrov štvorcových. Tento koncept zároveň utužuje vzťahy na pracovisku – k jednotkám v Prologis Park Bratislava totiž patrí spoločenský priestor s kuchyňou a jedálňou. Komunitu v parku podporuje Prologis tiež prostredníctvom iniciatívy PARKlife, v rámci ktorej poskytuje oddychové priestory všetkým svojim zákazníkom a ich zamestnancom.


„Small flexi units“ v Prologis Park Bratislava obsadia priestory s veľkosťami 1 500, 1 4500 a 1 220 m2 už počas jari. Jedna flexibilná jednotka s rozlohou 600 m2 je stále k dispozícii.


Noví zákazníci majú k dispozícii Prologis tím pre zlepšovanie zákazníckej skúsenosti, ktorý splní všetky ich požiadavky.


Zdroj a foto: Prologis

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk