KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Globus má v Brne nové obchodné centrum

globus uvod 2017Koncom novembra otvoril Globus v Brne Ivanoviciach nové rodinné obchodné centrum. Prvé a zatiaľ jediné centrum tohto konceptu vzniklo v priestoroch bývalého Baumarktu, ktorý bol doteraz predajňou s tovarom pre dom a záhradu.


Z celkovej vnútornej plochy centra 8500 m2 je na dvoch tretinách otvorených pre zákazníkov dvadsiatka nových predajní s atraktívnym a žiadaným tovarom. Zákazníci tak popri nákupe v hypermarkete Globus môžu po novom nakúpiť aj v predajniach značiek, ako sú napríklad obuv CCC, športové potreby Decathlon, elektronika Datart alebo oblečenie niekoľkých svetových značiek vo Fashion Store. V priestoroch OC Globus Brno nájdu návštevníci aj predajňu kníh, predajňu dm drogerie markt, alebo značkové módne oblečenie či novú pobočku Českej sporiteľne.


OC Globus Brno ponúka pred samotným obchodným centrom aj rozľahlé parkovisko, rovnako aj netradične na streche samotného centra.


Celá vnútorná prestavba bývalého priestoru Baumarktu prebehla počas rekordných šiestich mesiacov. Napriek tomu ho viaceré novinky ešte len čakajú. OC Globus Brno plánuje v budúcnosti ponúknuť napríklad aj fast food reštauráciu. Názov konkrétneho hráča však zatiaľ nie je známy.

 

globus clanok


„Veríme, že nové OC Globus Brno naši zákazníci uvítajú tak pre novú ponuku služieb a tovarov, ako aj pre svoje moderné prostredie, a spolu s našim hypermarketom tak zvýši atraktivitu celej lokality v Ivanoviciach“, hovorí Marcela Bauerová, riaditeľka hypermarketu Globus Brno.


Zmenu doterajšej stratégie Globus avizoval začiatkom roka. V rámci pripravovaných zmien reťazec avizoval zatvorenie troch svojich Baumarktov – v Pardubiciach, Brne a Chomutove. Dva z nich boli určené na predaj záujemcom z oblasti predaja nábytku a hobby sortimentu, brnenský Baumarkt bol zrekonštruovaný a premenený na multifunkčné obchodné centrum.

 

Zdroj a foto: Globus

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk