KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Centrum Chodov sa stalo najlepším českým projektom v oblasti obchodných centier

centrum chodov ocenenieNovo rozšírené Centrum Chodov v Prahe bolo otvorené len nedávno, v októbri 2017. Už teraz však zbiera zaujímavé úspechy.


Necelý mesiac po slávnostnom uvedení sa Centrum Chodov stalo v prestížnej súťaži „Najlepší z realit – Best of realty“ víťazným českým projektom v kategórii Obchodné centrá. Hlavným dôvodom tohto víťazstva bola výnimočná investícia v celkovej sume 170 mil. €, ktorá dala pôvodnému nákupnému centru ďalší rozmer. Taký, ktorý zodpovedá svetovým trendom.


Centrum Chodov, ktoré vlastní spoločnosť Unibail – Rodamco tak pridáva k certifikátu BREEAM s najvyšším hodnotením Excellent vo fáze dizajnu ďalšie ocenenie. V súťaži „Najlepší z realít – Best of realty“ odborná porota vyberala zo 43 nominovaných projektov v piatich základných kategóriách. Sekciu Obchodných centier bezkonkurenčne ovládlo Centrum Chodov. Centrum sa rozrástlo z necelých 61 000 m2 na 102 266 m2, čo ho zaraďuje medzi najväčšie obchodné centrá v krajine. Ponúka zároveň až 3 433 parkovacích miest.


Rozšírenie tohto zákaznícky obľúbeného centra otvorilo priestor novým obchodným jednotkám. Tých je celkom pod jednou strechou viac než 300. Niektoré z nich zažívajú na susednom českom trhu svoju premiéru. Ide napríklad o Zara Home, Oysho, AX (Armani Exchange), Yamamay, Boux Avenue, AW Lab a ďalších. Súčasťou Centra Chodov sú tiež dva inovatívne koncepty – reštauračná zóna Grand Kitchen a módna destinácia The Designer Gallery, ktorej srdcom je unikátny Concept Store Czech Labels & Friends. Ten ponúka desiatky českých značiek a autorských kolekcii návrhárov.

 

Súťaž „Najlepší z realít – Best of realty“ vznikla v roku 1999 a už od svojho počiatku mapuje a oceňuje nehnuteľnosti realizované na území České republiky. Ide nielen o novo vzniknuté nehnuteľnosti, ale tiež o tie, ktoré prešli rozsiahlou rekonštrukciou.


„Teší nás, že sme dosiahli úspech, akým je ocenenie v tejto prestížnej architektonickej súťaži,“ uvádza Marcela Hrdličková, riaditeľka Centra Chodov a dodáva: „To, že sme vyhrali prvé miesto v kategórii Obchodných centier však neznamená, že zaspíme na vavrínoch a nebudeme ďalej naše služby a centrum vylepšovať. Výhru berieme ako ocenenie dobrej práce a motiváciu do budúcna.“

 

Zdroj a foto : redakcia, Centrum Chodov

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk