KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Dodávateľ Manutan má 50 rokov skúseností na trhu

Spoločnosť Manutan pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005 a odvtedy sa stala jedným z popredných dodávateľov výrobkov a riešení pre výrobu, dielne, sklady a kancelárie.

 

manutan2019 v

 

Vo svojom e-shope Manutan ponúka viac ako 40 000 produktov a poskytuje širokú paletu služieb od prepojenia vlastného e-shopu s nákupným systémom zákazníka cez vytvorenie 3D vizualizácie zdarma až po záruku 10 rokov na vybraný sortiment.

 

Slovenský Manutan dodáva okrem výrobkov a riešení pre výrobu, dielne, sklady a kancelárie aj sortiment v oblasti BOZP a PO, hygieny a upratovania, obalov a obalovej techniky. Manutan pôsobí hlavne na B2B trhu, kde každý rok obslúži tisíce zákazníkov predovšetkým z automobilového, strojárskeho, hutného, zdravotníckeho alebo chemického priemyslu. V minulom roku zvýšil Manutan na Slovensku obrat medziročne o 7 % na 2,7 mil. €.

 

„Náš sortiment je skutočne široký od pestrej ponuky kancelárskeho vybavenia a nábytku cez nádoby, boxy a prepravky až po bezpečnostné odevy, policové regály, vybavenie šatní a výrobných prevádzok. U nás zákazníci nájdu všetko na jednom mieste s garantovanou kvalitou a priaznivou cenou,“ hovorí Josef Mik, marketingový riaditeľ spoločnosti Manutan.

 

V e-shope Manutanu je viac ako 40 000 produktov od viac ako 250 dodávateľov vrátane vlastnej privátnej značky Manutan. Väčšina dodávateľov je z Európy, pričom významná časť je zo susedných štátov. Manutan spracuje dopyt zákazníka do 24 hodín, dopravu zaistí do druhého dňa od objednania, garantuje záruku na 10 rokov u väčšiny tovarov, poskytuje stoličky na skúšku a náhradné plnenie.

 

K nadštandardným službám patrí 3D vizualizácia zdarma pre jasnejšiu predstavu, ako bude kancelária, sklad, dielňa alebo šatňa vyzerať. Súčasťou služby je konzultácia a poradenstvo, profesionálne spracovanie 3D návrhu, odporúčanie vybavenia podľa dispozičného riešenia a zostavenie rozpočtu s konkurenčnou cenou.

 

Manutan má tiež dlhoročné skúsenosti s e-procurement riešeniami na mieru pre digitalizáciu a zjednodušenie nákupného procesu. „Hlavným prínosom e-procurement riešení Manutan je výrazné zvýšenie efektivity nákupného oddelenia vďaka odstráneniu rutinných činností, zníženie chybovosti, minimalizácia skladových zásob až po samotné zníženie nákladov v celom nákupnom procese,“ uvádza Josef Mik.

 

Slovenská spoločnosť patrí do francúzskeho holdingu Manutan International, ktorý zamestnáva 2 200 ľudí v 17 európskych krajinách. Skupina Manutan v Európe využíva asi 190 000 m2 skladovacích plôch, v ponuke má 400 000 produktov od 1 850 dodávateľov. Celá skupina vlani dosiahla obrat 741 mil. €.

 

 

manutan2

 

PR

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk