KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Dachser investuje do rozšírenia logistického areálu v Lozorne

novy dachserVyužiteľná plocha logistického areálu sa výstavbou rozrastie až na 64 000 m2. Spoločnosť investuje do novej budovy sumu 5 miliónov €.Ukončenie výstavby je plánované na koniec tohto roka a prevádzka novej časti sa začne 1. 2. 2018.

Rozšírením areálu vznikne približne 30 nových pracovných miest v operatíve prevádzky spoločnosti.

 

Spoločnosť Dachser Slovakia sa rozhodla rozšíriť svoje logistické služby na základe svojich výsledkov a stále stúpajúceho dopytu po inteligentných logistických riešeniach. Dachser tu zriadi nový sklad priemyselného a spotrebného tovaru, ktorý bude slúžiť potrebám existujúcich zákazníkov a bude priamo prepojený s Dachser Eurohub v Lozorne.


Nový sklad bude mať použiteľnú výšku 14 metrov a ponúkne skladovú kapacitu 12 500 paletových pozícií na ploche 6 800 m2. Na výstavbe novej haly sa podieľa tím medzinárodných špecialistov, ktorí sú zodpovední za inštaláciu najnovších IT zariadení v súlade s globálnymi štandardmi Dachser.


„Investície do nového rozšírenia pobočky sú odrazom nášho zdravého organického rastu,“ hovorí Ing. Roman Stoličný, managing director a člen predstavenstva Dachser Slovakia. „Neustále zvyšujeme kvalitu našich služieb na mieru našim zákazníkom a vďaka rozšíreniu priestorov v tom môžeme pokračovať aj naďalej,“ dodáva.


Význam Eurohubu Bratislava stále rastie a poskytuje spojenia v celej Európe. Dachser Slovakia ponúka zákazníkom optimálne spojenie pravidelnou dennou dopravou do Českej republiky a destinácií Slovenskej republiky, Maďarska, Rakúska, Poľska a Bulharska, Grécka, Slovinska a krajín bývalej Juhoslávie.

 

Dachser Lozorno


Zdroj a foto: Dachser Slovakia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk