KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

iHRYsko si vysúťažilo titul top predajne mesiaca október

Predajňa iHRYska v bratislavskom nákupnom centre VIVO zaujala hodnotiacu porotu sortimentom, sprievodnými aktivitami a vysoké bodové skóre si odnáša aj za ochotu a odbornosť personálu pri poradenstve.

 

ihrysko tit v


Ponuka predajne iHRYsko osloví malých aj veľkých hráčov spoločenských hier. Tých sa tu totiž nachádza na tisíce vydaní z celého sveta, v rôznej náročnosti podľa veku, pre stratégov, budovateľov, dvojice, aj väčšie skupiny. Ponuka je v predajni prehľadne rozdelená podľa náročnosti a cieľových skupín, špeciálne vystavenie je venované novinkám na trhu. So správnym nákupným rozhodnutím pomáha zákazníkom aj priateľský, trpezlivý a odborne zdatný personál, ktorý usmerní pri výbere hier na mieru. Je to napokon jedna zo silných stránok, za ktorú jej pri hodnotení inšpektori pridelili vysoký počet bodov.

 

 

Predajný koncept iHRYska, ako už aj jeho samotný názov napovedá, však nie je postavený len na širokej ponuke hier rôzneho druhu. Hry sú tu životnou filozofiou. Druhý rozmer predajne len potvrdzuje orientáciu na zákazníka. Tá je totiž zároveň herňou, miestom herných zážitkov, kam sa zákazníci radi vrátia. V predajni usporadúvajú rôzne hráčske turnaje aj živé vysielania, kde poskytujú poradenstvo, predstavujú novinky aj zaujímavosti z hráčskeho sveta.

 

Visa Slovak Top Shop od roku 2021 hľadá a oceňuje inšpiratívne kamenné predajne pôsobiace na Slovensku. Súťaž prebieha na základe odborného posúdenia konceptov predajní komisiou vyškolených inšpektorov. Tí každý mesiac navštívia nominovanú skupinu prevádzok a hodnotia zákaznícku skúsenosť v ôsmich kategóriách. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov následne finálová porota určí záverečné poradie najlepších predajní roka.
Máte tip na inšpiratívnu maloobchodnú prevádzku? Nomináciou môže prispieť ktokoľvek. Váš tip spolu s kontaktnými údajmi zašlite na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Zdroj: Visa Slovak Top Shop

Foto: iHRYsko

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra


PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk