KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

MTBIKER je víťazom marcového hodnotenia

MTBIKER patrí medzi najnavštevovanejšie cyklistické portály na svete, v regióne V4 je dokonca najväčším portálom. V marcovom kole súťaže Visa Slovak Top Shop zaujal porotu showroom v historickej budove Pradiarne 1900.

 

mtbiker VSTS v

 

MTBIKER vznikol v roku 1998 ako prvý na Slovensku a dnes sa teší rastúcej komunite vyše 200 000 bikerov. Od roku 2014 spoločnosť prevádzkuje e-shop, ku ktorému o dva roky neskôr pribudlo MTBIKER centrum v Hrádku. To, čo však zatienilo iné, v marci hodnotené prevádzky, vzniklo v apríli 2021. Na Svätoplukovej ulici v Bratislave MTBIKER otvoril pre nadšencov cyklistiky pôsobivý showroom, ktorý zároveň slúži aj ako výdajné miesto a servisné stredisko. Ten sa za mesiac marec umiestnil na prvom mieste v súťaži kamenných prevádzok Visa Slovak Top Shop 2022.

 

Priestor pôsobí ako galéria. Biely industriálny interiér príjemne dizajnovo ladí s vystavenými kúskami. Na vysokej úrovni je aj usporiadanie tovaru. V predajni nájdete bicykle pre všetky vekové kategórie. Sortiment dopĺňa oblečenie a príslušenstvo.

 

 

Zážitkom je napokon aj servisná časť prevádzky. V MTBIKER zákulisie rozhodne neskrývajú. Zákazníci môžu opravu bicykla sledovať v otvorenom priestore servisu, pričom termín si rezervujú jednoducho online. MTBIKER brnká na všetky struny a potreby cyklistov. V ponuke je tiež dokonalé vyčistenie bicykla a nechýba ani možnosť odložiť si bicykel do stojanu, a to nielen pred vstupom do predajne, ale aj v jej interiéri.

 

Visa Slovak Top Shop od roku 2021 hľadá a oceňuje inšpiratívne kamenné predajne pôsobiace na Slovensku. Súťaž prebieha na základe odborného posúdenia konceptov predajní komisiou vyškolených inšpektorov. Tí každý mesiac navštívia nominovanú skupinu prevádzok a hodnotia zákaznícku skúsenosť v ôsmich kategóriách. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov následne finálová porota určí záverečné poradie najlepších predajní roka.
Máte tip na inšpiratívnu maloobchodnú prevádzku? Nomináciou môže prispieť ktokoľvek. Váš tip spolu s kontaktnými údajmi zašlite na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Zdroj a foto: Visa Slovak Top Shop

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra


PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk