KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Značka troniTAG predstavuje nové typy elektronických cenoviek

Značka, ktorá je členom VKF Renzel-Group, uviedla na nedávnom medzinárodnom veľtrhu EuroCIS v nemeckom Düsseldorfe zaujímavé novinky v ponuke elektronických cenoviek. Možnosti týchto užitočných pomocníkov moderného obchodníka sú tak odteraz širšie.

 

tronitag v

 

Vo svojom veľtržnom stánku predstavila odborným návštevníkom značka troniTAG konkrétne novú elektronickú cenovku formátu A4 z radu „Slimline“ a cenovku vhodnú do vlhkého prostredia a mraziacich boxov.


Na podujatí bola v rámci radu „Slimline“ predstavená doteraz najväčšia cenovka svojho druhu – digitálna cenovka formátu A4. Tento rozmer elektronickej cenovky na trhu doposiaľ chýbal. Cenovky z rady „Slimline“ majú tenšie telo než doteraz ponúkané cenovky, fungujú však na rovnakom princípe.

 

Riešenie pre špecifické podmienky


Veľkým lákadlom stánku troniTAG bola nová cenovka s veľkosťou 2,9“, ktorá je vhodná aj do vlhkého prostredia. Cenovka typu BL29 so špeciálnou úpravou disponuje tzv. stupňom krytia IP 65, čo znamená, že cenovka je vďaka svoje odolnosti voči vode a vlhkosti vhodná napríklad do oddelenia so zvlhčovanou čerstvou zeleninou, regálov s čerstvými rybami, ktoré sú vystavené na ľade, ale aj do mraziacich boxov.

 

tronitag04

 

Jedinečné možnosti


Elektronické cenovky sú silnejúcim trendom súčasnej digitálnej doby. Výrazne zlepšujú komunikáciu medzi obchodníkom a zákazníkom, spoľahlivo zobrazujú cenu, ktorá je v danom momente evidovaná v systéme. Preceňovanie je pri využití týchto cenoviek veľmi rýchle.

 

 

„ Cenovky značky troniTAG, ktoré ponúka spoločnosť VKF Renzel ČR, fungujú na báze elektronického papiera. Okrem štandardnej čiernej farby na bielom podklade je možné zobraziť aj červenú s cieľom zvýraznenia ponuky. Zároveň sa dá vykresliť logo alebo iný obrázok. “ 

 

Elektronické cenovky šetria čas a náklady. Na základe NFC môžu zákazníkovi prostredníctvom mobilného telefónu sprostredkovať ďalšie dôležité informácie a pomocou nadstavbových aplikácii sa dajú využiť pri marketingovej komunikácii so zákazníkom.


To čo bolo doposiaľ problematické sa dá robiť jednoduchšie. Elektronické cenovky umožňujú preceniť tovar aj niekoľkokrát počas dňa. Oceniteľné je to pri ovocí a zelenine, prípadne u iného, rýchlo sa kaziaceho tovaru. Cenovky sa cez vzdialený prístup dajú riadiť priamo z centrály spoločnosti. Ponúkajú aj možnosť striedania grafického vzhľadu etikety.

 

tronitag03


Využiť elektronické cenovky môžu všetci obchodníci. Nezáleží na veľkosti predajnej plochy, ani na skladbe sortimentu. Najvhodnejšie sú tam, kde je potrebná častá zmena cien. Dajú sa však využiť nielen v rámci celej predajnej plochy ale aj čiastočne. Ideálne v tej časti predajne, kde sa ceny tovarov menia najčastejšie.


Preukázateľná životnosť elektronických cenoviek je 12 rokov, životnosť batérií je pri bežnom použití a zmene obsahu 4x denne približne 5 rokov. Výmena batérie je veľmi jednoduchá a lacná.

 

Spoločnosť VKF Renzel ČR pôsobí na českom trhu od roku 2006 a zastupuje tu svoju materskú firmu VKF Renzel GmbH, ktorá sídli v nemeckom Isselburgu. Spoločnosť je výrobcom a distribútorom prostriedkov podpory predaje už 30 rokov a úspešne pôsobí na celom svete. Spoločnosť troniTAG patrí do skupiny VKF Renzel-Group a v roku 2015 uviedla na trh svoju radu moderných elektronických cenoviek vyvinutých v spolupráci s firmou LG Innotek.

 

tronitag02

 

Spoločnosť VKF Renzel je jedným z odborných partnerov konferencie Retail Innovations Conference 2019. Uskutoční sa dňa 4.4.2019 v bratislavskom Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava. Na tomto mieste sa môžete o produktoch VKF Renzel dozvedieť viac.

 

Zdroj a foto: VKF Renzel


www.tronitag.cz / www.vkf-renzel.cz

 

PR

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk