KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Vychádza nový katalóg IKEA 2017

IKEAJe plný dizajnových noviniek, ktoré inšpirujú a majú ambície robiť domácnosti krajšími. Má viac ako 324 strán a bude vytlačených 211 000 000 výtlačkov na FSC certifikovanom papieri. Je preložený do 33 jazykov a distribuovaný v 48 krajinách.


Okrem tlačeného katalógu pripravila IKEA tento rok aj vylepšenú aplikáciu Katalóg IKEA, ktorá je dostupná pre všetky smartfóny, tablety, počítače, notebooky, ako aj najnovšiu generáciu Apple TV. Aplikácia s digitálnym katalógom ponúka viac ako 3 hodiny pohyblivého a interaktívneho obsahu, jednoduchú navigáciu pre videá s návodmi, ako aj tipmi a nápadmi . Vďaka funkcii rozšírenej reality si užívateľ môže pozrieť, ako by vybraný nábytok vyzeral priamo vo určenej domácnosti. Zaujímavosťou je aj 360° pohľad na zariadené izby.

 

Nový katalóg IKEA 2017 ponúka nápady a inšpirácie pre zariadenie domácnosti, predstavuje novinky v sortimente aj očakávané limitované kolekcie, užitočné informácie o službách pre zákazníkov a široký výber nábytku a doplnkov, ktoré zákazníci môžu nájsť v Obchodnom dome IKEA.

 

Katalóg zároveň povzbudzuje ľudí k tomu, aby neuvažovali nad očakávaniami a tlakom, ktorý je na nich vyvíjaný, pokiaľ ide o jedlo, stravovanie a varenie. Vyzýva ich, aby si prostredníctvom nových inšpirácií vybrali vlastný spôsob varenia či stolovania, pri ktorom sa budú cítiť sami sebou. Spôsoby stolovania sa postupom času menili. Dnes je bežné stolovať s priateľmi či rodinou aj mimo pekne prestretého stola. S jedlom sa presúvame od jedálenského stola k stolíku, pohovke, alebo sa s tanierom v ruke usadíme pokojne aj na zemi, dokonca to zvládneme aj bez stoličiek.

 

Dni, keď sa muselo všetko organizovať podľa pravidiel, sú už preč. So známymi sa možno stretnúť a vychutnať si jedlo kdekoľvek. Pretože to, kde sa je, nie je také dôležité, ako to, že sa jedáva spolu.

 

IKEA v novom katalógu historicky po prvýkrát predstaví 13 skutočných príbehov, pomocou ktorých zoberie svojich čitateľov na cestu okolo sveta do domácností a k zaujímavým ľuďom a témam. Cieľom je ukázať inšpirujúce príklady toho, ako IKEA spája rôznych ľudí z rôznych kultúr a ako pochopenie ich potrieb a snov pomáha pri navrhovaní a tvorbe lepších produktov a riešení. To potvrdzuje aj obálka katalógu, ktorá hovorí: ,,Navrhujeme pre skutočných ľudí“.

 

Katalóg IKEA 2017 je v distribúcii od 11.8.2016.
Digitálna verzia katalógu IKEA 2017 je k dispozícii od 18.8.2016.
V Obchodnom dome IKEA Bratislava bude Katalóg IKEA 2017 k dispozícii od 2.9.2016.

 

Zdroj a ilustračné foto: IKEA, redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk