KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Predajca nábytku Exiteria rozširuje skladové priestory

exiteriaSpoločnosť P3 uzavrela so spoločnosťou Exiteria, významným českým internetovým maloobchodom s nábytkom, zmluvu o výstavbe nových priestorov na mieru tzv. Build-To-Suit projekt.


Vďaka tejto transakcii teraz P3 začne práce na výstavbe novej priemyselnej budovy s rozlohou viac ako 20 000 m2. Areál sa nachádza severovýchodne od centra Prahy, v blízkosti exitu 8 diaľnice D11 a Exiteria si tu bude prenajímať priestory s výmerou 10 787 m2. Zostávajúca časť priestorov o rozlohe 9 213 m2 bude stavaná špekulatívne.

 

Zastúpenie aj na Slovensku

 

Spoločnosť Exiteria má zastúpenie v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku. V Českej republike doteraz pôsobila v Brne, kde využívala sklad s plochou 11 000 m2. Do svojej distribučnej siete teraz pridáva Prahu, čo spoločnosti umožní efektívnejšie a rýchlejšie spracovanie objednávok. Exiteria teraz dočasne využíva priestory s výmerou 4 500 m2 v parku P3 Prague Horní Počernice a do parku P3 Prague D11 sa premiestni po dokončení výstavby novej budovy v máji 2016. Nová hala je stavaná podľa špecifických požiadaviek tohto klienta P3, a to vrátane nakladacej techniky ideálne prispôsobenej typu rozvozových aut. „Park P3 Prague D11 je veľmi dobre situovaný. Získali sme ho v roku 2014 a darí sa ho úspešne rozvíjať. V rámci parku P3 Prague D11 máme povolenie na vybudovanie ďalších 100 000 m2 priemyselných plôch, čo znamená, že výstavbu jednotiek na mieru s veľkosťou 3 000 m² až 40 000 m² sme schopní dodať iba za 6 mesiacov, "uvádza Tomáš Míček, riaditeľ spoločnosti P3 v Českej republike. Park P3 Prague D11 sa nachádza 8 km od nákupného Centra Černý Most, ktoré je najväčšie v Českej republike. Park vyniká kvalitným dopravným spojením, pretože leží v blízkosti diaľnice D11 a rýchlostnej cesty R10. Vo vzdialenosti iba 300 metrov od tohto parku sa navyše nachádza železničná stanica a areál bude obsluhovaný aj autobusovou linkou MHD. Dan Urbánek, konateľ spoločnosti Exiteria, dodáva: „Park P3 Prague D11 je pre naše podnikanie z logistického pohľadu ideálnou lokalitou, pretože ideálne dopĺňa naše distribučné centrum v Brne". Sprostredkovateľom tejto transakcie bola spoločnosť 108 AGENCY.

 

Otvorenie v Maďarsku

 

Exiteria je lídrom on-line predaja nábytku a bytových doplnkov v Českej republike aj na Slovensku. Prevádzkuje e-shopy MABYT (www.mabyt.cz) a MT nábytok (www.mt-nabytok.sk). Aktuálne pripravuje otvorenie ďalšieho internetového obchodu v Maďarsku. Pod hlavičkou svojich e-shopov MABYT a MT nábytok ponúka vybavenie do celej domácnosti a kancelárií, disponuje vlastnou autodopravou a zabezpečuje ďalšie nadštandardné služby, ako sú vynášky alebo montáže na mieste určenia. Exiteria v súčasnosti zamestnáva 215 ľudí.

 

Zdroj a ilustračné foto: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk