KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Gebrüder Weiss rozširuje služby doručovania do domácností aj na Slovensku

Logisti rozšírujú doručovanie koncovému zákazníkovi pod názvom GW pro.line home vo viacerých krajinách východnej Európy, okrem Slovenska, v Českej republike, Chorvátsku a Maďarsku. Služby dobre etablované na rakúskom trhu sú tak odteraz dostupné aj na ďalších trhoch.

 

gedbruder weiss

 

Produkt zahŕňa tak doručovanie malých ako aj veľkoobjemových zásielok, expresné dodávky do 24 alebo 48 hodín, doručenie veľkých zásielok dvoj osádku, telefonické avízo, ako aj dobierku a management vratiek. Pri doručení zásielky koncovým zákazníkom logistická spoločnosť zabezpečuje aj montáž nábytku či pripojenie a inštaláciu elektrických spotrebičov.


Gebrüder Weiss pôsobí už dvanásť rokov v odvetví doručovania do domácností a v Rakúsku sa stala lídrom na trhu. V roku 2017 tu spoločnosť doručila okolo 300 000 zásielok. Najväčší dopyt spoločnosť pritom zaznamenala v oblasti doručovania nábytku, domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky (biela a čierna technika). V krátkodobom horizonte plánuje spoločnosť Gebrüder Weiss rozšíriť služby GW pro.line home aj na ďalšie krajiny vo východnej Európe.


Zdroj: Gebrüder Weiss, redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk