KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

V auguste zaujalo najviac ZÁKAZNÍCKE CENTRUM SPP

Ôsmeho finalistu súťaže Visa Slovak Top Shop možno nájsť opäť v nákupnom centre Nivy. Víťazstvo si odnieslo zákaznícke centrum SPP, ktoré vyniklo modernými službami, technologicky prepracovaným, interaktívnym a „zeleným“ konceptom.

 

SPP VSTS v

 

Inovatívna prevádzka ponúka všetky informácie o produktoch a službách v oblasti dodávky energií, poradenstva a smart riešení pre domácnosti. Základné produktové informácie získajú zákazníci už pri vstupe, na veľkoplošnej LED stene. Ekosvety, ktoré nahradili letáky a plagáty, self care zóna, v ktorej zákazníci nájdu moderný samoobslužný pult, ale aj vyškolený personál robia z tohoto zákazníckeho centra unikátne miesto kontaktu so zákazníkom. Detského návštevníka poteší tablet s hrami a špeciálne Montessori panely, a nielen rodičia zase uvítajú, že nemusia čakať, pretože to, že sú na rade, im oznámi notifikačná SMS.


Inšpektori pozitívne hodnotili aj profesionalitu personálu, ktorý je voči zákazníkom aktívny, pýta sa a s ľahkosťou dáva odporúčania, nakoľko má dobrý prehľad o ponúkaných produktoch a službách.

 

Visa Slovak Top Shop od roku 2021 hľadá a oceňuje inšpiratívne kamenné predajne pôsobiace na Slovensku. Súťaž prebieha na základe odborného posúdenia konceptov predajní komisiou vyškolených inšpektorov. Tí každý mesiac navštívia nominovanú skupinu prevádzok a hodnotia zákaznícku skúsenosť v ôsmich kategóriách. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov následne finálová porota určí záverečné poradie najlepších predajní roka.
Máte tip na inšpiratívnu maloobchodnú prevádzku? Nomináciou môže prispieť ktokoľvek. Váš tip spolu s kontaktnými údajmi zašlite na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Zdroj a foto: Visa Slovak Top Shop

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra


PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk