KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

ALZA víťazom júnového kola súťaže Visa Slovak Top Shop

Kroky hodnotiacich inšpektorov smerovali v júni aj do moderného showroomu Alzy v novom nákupnom centre na bratislavských Nivách. Ten napokon získal najväčšie bodové skóre a stal sa víťazom júnového kola súťaže.

 

alza VSTS v

 

Alza.sk je technologickým lídrom e-commerce na slovenskom trhu. Omnichannel stratégiu spoločnosti dotvára predajná sieť s 13 predajňami a viac ako 550 AlzaBoxami s doručením do viac ako 3 300 partnerských miest. Profiláciu podčiarkuje moderná centrála s bezbariérovým showroomom v bratislavskom nákupnom centre Nivy, ktorá otvorila svoje brány v septembri 2021. Porotcov súťaže Visa Slovak Top Shop zaujal moderný koncept celej prevádzky ako aj sprievodné služby, ktoré zákazníkom uľahčujú nákup a spríjemňujú ich pobyt v prevádzke.

 

alza VSTS c


Inšpektori súťaže pozitívne hodnotili unikátny dizajn prevádzky s tematickými zónami, ako aj služby AlzaDrive a AlzaWall. Známy AlzaDrive má vlastný výrazne označený vjazd modrým príjazdovým pruhom a tiež parkovacie miesta. Alza tu prvýkrát zo všetkých svojich pobočiek predstavila tzv. AlzaWall, ktorá umožňuje rýchle bezkontaktné vyzdvihnutie objednávok.

 

Nákupný zážitok umocňuje priestranná relax zóna s kaviarňou. Do zoznamu zákazníckych výhod možno tiež zaradiť bezkontaktný reklamačný systém, aj ponuku privátnych značiek AlzaPower a AlzaEco.

 

 

Visa Slovak Top Shop od roku 2021 hľadá a oceňuje inšpiratívne kamenné predajne pôsobiace na Slovensku. Súťaž prebieha na základe odborného posúdenia konceptov predajní komisiou vyškolených inšpektorov. Tí každý mesiac navštívia nominovanú skupinu prevádzok a hodnotia zákaznícku skúsenosť v ôsmich kategóriách. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov následne finálová porota určí záverečné poradie najlepších predajní roka.

Máte tip na inšpiratívnu maloobchodnú prevádzku? Nomináciou môže prispieť ktokoľvek. Váš tip spolu s kontaktnými údajmi zašlite na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Zdroj: Visa Slovak Top Shop

Foto: Alza

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra


PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk