KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Vincentka pridala balenie v plechovke

Výrobca minerálnej vody-akciová spoločnosť Vincentka, prichádza v máji na trh s novinkou - Vincentkou v plechovom obale. Strieborný plech štíhlej plechovky s objemom 250 ml má evokovať chladivú eleganciu.

 

vincentka plech v


Nápis ,,VINCENTKA 100% prírodný ORIGINÁL“ a podnadpis ,,od roku 1820 Luhačovice“ zase odkazujú na čistotu produktu a stáročnú tradíciu plnenia luhačovických minerálnych vôd. Na Slovensku bude zatiaľ dostupná len prostredníctvom e-shopu Vincentky v multipackovom balení 6x250ml, v Česku ju začali ponúkať aj bežné maloobchodné siete.


,,K doterajšiemu ušľachtilému obalu, akým je sklo, sme sa rozhodli pridať aj balenie v plechovkách, ktoré je obľúbené hlavne u mládeže. V plechovke si náš produkt zachováva nezmenené chemické zloženie a dúfame, že ním oslovíme nové cieľové skupiny spotrebiteľov a rozšírime aj doterajšiu základňu. Vincentka je tak teraz moderná nielen tým, že je 100% prírodným produktom, výťažkom z prírodného liečivého zdroja, ale aj obalom. Predpokladáme rozšírenie predaja v plechovkách všade tam, kde sa predávajú ióntové nápoje. Teda v nápojových automatoch, reštauráciách, na benzínových pumpách, ale aj v bežných predajniach. Doterajšia distribučná sieť lekární a hypermarketov by sa tak mala výrazne rozšíriť. Navyše hliníkový obal je ľahko recyklovateľný a nerozbitný, “ uvádza Ján Šumšal, riaditeľ Vincentka, a. s.. Dodáva, že Vincentka nie je voda na uhasenie smädu. Pije sa ako podporný prostriedok na doplnenie minerálov a stopových prvkov. Vincentka je vhodná ako prírodný doplnok výživy pre bežných ľudí, športovcov, ale aj deti od 3 rokov, tehotné dojčiace ženy a rekonvalescentov, pre hlasových profesionálov, pri prekyslení žalúdka.

 

Zdroj a foto: Vincentka, a.s.

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk