KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Lagunitas prichádza s dvoma pivnými špeciálmi

Novinky sú inšpirované horúcou Kaliforniou. Lagunitas IPA a Lagunitas IPA DayTime majú ambíciu osloviť pivných znalcov, ktorí radi spoznávajú výnimočné chuťové zážitky.

 

lagunitas ipa v

 

Lagunitas je legendárna americká značka, ktorá preslávila pivný štýl India Pale Ale (IPA). V Kalifornii ju v roku 1995 založil hudobník Tony Magee a medzičasom sa z nej stala najpredávanejšia IPA v Amerike. Lagunitas je odrazom duše Kalifornie, úzkeho spojenia s miestnymi komunitami a priamočiarosti ľudí, ktorí toto pivo varia a pijú. Aktuálne prináša táto značka dva špeciály IPA slovenským spotrebiteľom.


Lagunitas IPA


Klasická nefiltrovaná americká IPA sa stala v krajine svojho pôvodu legendou. Vďačí za to svojej špecifickej chuti, farbe a vôni. Jedinečný výrobný proces jej dodáva plné telo, vysokú horkosť a pritom ľahkú piteľnosť. Hneď po načapovaní je možné cítiť tropické tóny a pokračujú až po posledný dúšok v pohári.

 

Lagunitas IPA DayTime

 

Frakčná IPA alebo sezónna nefiltrovaná IPA je ľahká ako oceánsky vzduch, takže si ju vychutnáš kedykoľvek počas dňa. Spája v sebe ľahké telo s veľmi silnou, avšak príjemnou ovocnou arómou, ktorú jej dodávajú americké odrody chmeľu.

 

Zdroj: redakcia

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk