KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

COOP Jednota zmodernizovala ďalší supermarket

Tento rok ide už o piatu zmodernizovanú predajňu. V atraktívnych zrekonštruovaných priestoroch v obchodom dome DODO v Michalovciach tak nakupujú od polovice apríla aj obyvatelia Zemplína.

 

coop jednota Zemplin


Obchodný dom DODO bol postavený začiatkom sedemdesiatych rokov a svojho času patril k najmodernejším v Československu. Po 45 rokoch od jeho otvorenia pristúpila COOP Jednota Michalovce k jeho celkovej rekonštrukcii.


„V prvej etape sme otvorili zrekonštruovaný SUPERMARKET s moderným dizajnom, rozšíreným sortimentom, teplými pultmi, ESO kútikom, čerstvo upečeným pečivom a špeciálnymi nákupnými vozíkmi pre deti. Vchod do predajne je bezbariérový,“ vymenovala novinky Mária Švecová, predsedníčka spotrebného družstva COOP Jednota Michalovce, ktorá otvorila vynovené priestory spolu s dodávateľom zariadenia Petrom Muzikom z firmy Reccom. Zaujímavým vizuálnym doplnkom sú malebné fotoreprodukcie diel Jozefa Theodora Moussona, ktorý sa preslávil svojimi zemplínskymi motívmi z mestských trhov a dedín z okolia Michaloviec. Známy je pod prívlastkom „maliar zemplínskeho slnka a ľudu“.


Rekonštrukcia obchodného domu bude pokračovať druhou etapou, ktorá bude ukončená do konca júna. Vynovené budú priestory pre prenájom na prízemí a prvom poschodí. Zákazníci sa môžu tešiť aj na rozšírenú predajňu odevov a textilu, domáce potreby, butiky, vietnamskú reštauráciu, kaviareň, špecializovanú drogériu, kníhkupectvo, nábytok, cukráreň a predaj zmrzliny. „Naším cieľom je sprostredkovať návštevníkom príjemné nakupovanie a v neposlednom rade zefektívniť využitie priestorov celého obchodného domu. Počas leta v rámci tretej etapy zrekonštruujeme výklady tzv. „kocky“, ktoré sú výrazným špecifickým prvkom obchodného domu,“ dodala M. Švecová.


Rekonštrukciou predajní po celom Slovensku COOP Jednota reflektuje na požiadavky zákazníkov. „Tento rok oslavujeme 150 rokov od založenia spotrebných družstiev na Slovensku, mnohé naše predajne pôsobia na trhu niekoľko desaťročí. Je preto prirodzené, že vychádzame zákazníkom v ústrety a postupne modernizujeme všetky prevádzky. Veľmi ma teší, že priestory, ktoré sme v uplynulých mesiacoch vynovili, spĺňajú všetky kritéria modernej atraktívnej predajne s pestrým výberom predovšetkým slovenských potravín a moderným technickým vybavením. V tomto trende budeme pokračovať po celý rok,“ uviedol Branislav Lellák, vrchný riaditeľ obchodnej sekcie COOP Jednoty Slovensko.


Zdroj: COOP Jednota Slovensko

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk