KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Pivo Martiner už aj v plechovke

Pivo Martiner 12% je od februára po prvý raz dostupné aj v praktickej plechovke – inšpirovanej prvkami typickými pre túto značku.

 

martiner 12 plechovka pack

 

Za značkou Martiner sa ukrýva bohatá tradícia, vďaka ktorej sa pivo teší obľube najmä vo svojom rodnom regióne, v Turci. Svedčí o tom aj vysoký dopyt po tomto svetlom ležiaku v prevádzkach. Spoločnosť Heineken Slovensko, do portfólia ktorej značka Martiner patrí, sa preto rozhodla ešte viac priblížiť toto obľúbené pivo spotrebiteľom a tak pôvodné sudové a fľaškové balenie doplnila praktickou 500 ml plechovkou.


Plechovka upúta už na prvý pohľad. Jej čisté a elegantné línie ešte viac zvýrazňujú výnimočnosť tohto piva. Dizajn zároveň odkazuje na rodisko značky, mesto Martin a jej tradičné symboly. Do podoby plechovky sa tak dostala postava sv. Martina z mestského erbu a panoráma Martinských holí.

 

martiner 12 plechovka v


„Martiner 12% je pivo vyrobené podľa pôvodnej receptúry, ide o jedno z najobľúbenejších pív. Našou snahou bolo dostať ho z HORECA prevádzok, kde je najviac zastúpené, bližšie k zákazníkom. Preto sme sa rozhodli k fľaši pridať aj praktické plechovkové balenie, ktoré si môžu naši zákazníci dopriať aj doma. Napriek tomu, že distribúciu momentálne zameriavame hlavne na domovský región a jeho okolie, našou ambíciou je rozšíriť distribúciu piva Martiner na celé územie Slovenska,“ uviedol brand manažér značky Martiner, Peter Tureček.

 

Pivo Martiner 12% sa vyznačuje zlatistou farbou s krémovou penou, pričom zaujme vyššou horkosťou. Rovnako typická je pre Martiner 12% príjemná chmeľová vôňa.

 

Zdroj: Heineken Slovensko

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk