KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

GSK Consumer Healthcare mení vedenie

romana jourdenSpoločnosť GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare oznámila zmeny vo vedení v Českej republike, na Slovensku a na regionálnej úrovni.Romana Jourdren, ktorá až doteraz pôsobila vo funkcii generálnej riaditeľky pre Českú republiku a Slovensko, bola menovaná novou regionálnou generálnou riaditeľkou pre strednú a východnú Európu (región CEE).


Vo funkcii generálneho riaditeľa pre Českú republiku a Slovensko ju nahradí Pavel Behenský, doterajší obchodný riaditeľ.

 

V novej úlohe generálnej riaditeľky pre región CEE bude Romana Jourdren zodpovedná za všetky aktivity GSK Consumer Healthcare naprieč 30 trhmi, z ktorých najdôležitejšie sú Rusko, Poľsko, Ukrajina, Česká republika, Slovensko, Rumunsko a Maďarsko.


Romana Jourdren má bohaté skúsenosti v oblasti marketingu, obchodu a celkového riadenia firmy v sektore spotrebného tovaru. Predtým než začala v roku 2013 pracovať v GSK, pôsobila v spoločnostiach Philips, EgonZehnder, Danone alebo Kimberly Clark. V naposledy menovanej spoločnosti mala na starosti región strednej Európy a bola zodpovedná za aktivity v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku. Agendu spojenou s jej novou pozíciou bude ako rodená Češka riadiť z Varšavy, kde sa nachádza firemné ústredie pre región CEE, a zároveň sa stane členom európskeho vedenia spoločnosti (European Leadership Team).

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk