Projekt PROMENADA Living Park pokračuje vo výstavbe, názvy prevádzok predstaví na jeseň

Na viac ako 26 000 m2 obchodnej plochy vznikne približne 120 prevádzok vrátane nových atraktívnych konceptov, ktoré sa v Nitre predstavia prvýkrát.

 

promenada nitra

 

Projekt aktuálne prechádza do ďalšej etapy a po prípravnej fáze začínajú realizačné práce na jeho dostavbe.

Predajné priestory tohto projektu doplní rezidenčná časť s 89 bytmi, promenáda s gastro prevádzkami, zelené oddychové zóny a cyklotrasa pozdĺž celého projektu. Pre návštevníkov i obyvateľov je plánovaná dostatočná kapacita parkovacích možností priamo pod objektom. V projekte sa nepočíta so žiadnymi exteriérovými parkovacími státiami, čo podčiarkuje snahu minimalizovať zásahy do tejto zelenej lokality.

 

„Ukončili sme intenzívne prípravné práce, aby projekt obsahoval všetky potrebné náležitosti a spĺňal prísne administratívne a technické kritériá. Vďaka tomu aktuálne spúšťame realizáciu už priamo na stavenisku, kde boli ukončené búracie práce a špeciálne zakladanie,“ informoval Peter Kuliffay, manažér projektu PROMENADA Living Park z projektovej spoločnosti LIVING PARK a.s.

 

„Súčasťou projektu budú koncepty obchodných prevádzok, ktoré dnes v Nitre nemajú zastúpenie a v iných mestách či zahraničí sú veľmi populárne. Prvé názvy prezradíme už na jeseň,“ informoval P. Kuliffay.

 

PROMENADA Living Park Nitra využíva nový koncept obchodného centra, ktoré sa zameriava na zážitky, relax a prepojenie s exteriérom. Projekt sa tak má stať voľnočasovým centrom s pestrou ponukou služieb a modernou gastrozónou pre široké spektrum návštevníkov. Umiestnenie na brehu rieky Nitra zároveň poskytuje možnosť vybudovania promenádovej časti s veľkými zelenými plochami, športoviskami a cyklotrasou. Vzniknú tak ďalšie možnosti na vyžitie pre všetky vekové kategórie a aktivity pre rodiny s deťmi.

 

Zdroj: PROMENADA Living Park

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk