KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

GEFCO Slovakia má novú skladovú pobočku v Nitre

Nachádza sa v Logistickom parku Dolné hony a vznikla na základe aktuálnych potrieb klientov tejto spoločnosti.
Nová skladová pobočka má rozlohu 12 000 m2 a primárne slúži ako sklad pre zásobovanie výrobných liniek klientov z automobilového priemyslu.

 

gefco v

 

Nový Logistický park ako súčasť dodávateľského reťazca pre klientov z oblasti logistiky automobilového priemyslu pomôže spoločnosti GEFCO naďalej dosahovať kontinuálny rast.


“Rok 2017 bol pre našu spoločnosť ďalším hospodársky silným rokom. Preto aj v tomto roku môžeme rozširovať svoje aktivity a expandovať. Dôkazom toho je aj otvorenie nitrianskej pobočky, ktorá nám umožní využiť potenciál tejto strategicky výhodnej polohy vo viacerých smeroch,“ hovorí Aleksander Raczynski, generálny riaditeľ GEFCO pre Českú Republiku a Slovensko.


Spoločnosť GEFCO vytvorila otvorením novej pobočky v nitrianskom regióne aj nové pracovné miesta. Od otvorenia pobočky bolo obsadených celkovo 40 pracovných pozícií a ďalší nábor zamestnancov sa plánuje na začiatok budúceho roka. Najviac zamestnancov bolo prijatých na pozíciu skladník/vodič vysokozdvižného vozíka. Obsadzovali sa však tiež administratívne pozície, a to dispečeri, kontrolóri kvality, IT špecialisti, koordinátori či teamleadri.


Skupina GEFCO je aktuálne prítomná v 47 krajinách, zahŕňa viac ako 300 destinácií v súčasnej sieti a zamestnáva v rámci celého sveta 13 000 ľudí. GEFCO dosiahlo v roku 2017 obrat vo výške 4,4 mld €.


Zdroj a foto: GEFCO

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk