KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

V Poľsku pribudlo obchodné centrum VIVO! Prilákať chce aj Slovákov

krosnoRakúsky investor, spoločnosť IMMOFINANZ, otvorila v Poľsku nové obchodné centrum VIVO! Vzniklo v meste Krosno, ktoré je vzdialené len 35 km od hraníc so Slovenskom. Predpokladá sa preto, že dôležitou cieľovou skupinou budú aj slovenskí zákazníci. Nákupy v Poľsku sú totiž medzi našincami stále vyhľadávané.


Nové centrum ponúka vyše 21 000 m2 prenajímateľnej plochy a 70 predajní. Medzi nájomníkmi sú známe značky ako napríklad H&M, Media Markt, JYSK ako aj päť značiek z portfólia LPP.


Centrum VIVO! Krosno nemá byť len o nakupovaní, ale aj o zábave a zmysluplnom trávení voľného času. Až 30 zo všetkých nájomníkov nového nákupného centra svoju ponuku do tohto mesta prináša po prvýkrát. Zaberajú viac ako 11 000 m2, čo je viac ako polovica dostupnej plochy centra.


Nákupné centrum VIVO! Krosno vyzdvihuje svoje kvalitné spojenie s mestom, s celým regiónom a dokonca aj so Slovenskom. Je to vďaka sieti verejnej dopravy a blízkosti rýchlostnej cesty č. 19 vedúcej až k hranici.


Už v 90. rokoch 20. storočia, rovnako v prvých rokoch nového milénia bolo mesto Krosno popri Nowom Targu a Jablonke najčastejším cieľom Slovákov v rámci nákupnej turistiky. Obľúbené bolo vždy hlavne u zákazníkov z východu Slovenska. Na tomto sa nič nezmenilo. Krosno je aj naďalej atraktívne miesto pre slovenských klientov. Tí sem prichádzajú za cenovo výhodnými nákupmi najmä počas víkendov. Vytvorenie nových a modernejších nákupných možností tak bolo viac menej logickým krokom.


Mix nájomcov nového nákupného centra VIVO! Krosno zahŕňa okrem už spomínaných obchodníkov aj ďalšie značky. Ide o Helios, CROPP, House, RESERVED, SiNSAY, FRAC, Pepco, SMYK, Cosmedica, Apart, Deichmann, CCC, Grycan, Home&You, Martes Sport, Rossmann, Fenix Chicken, Maxi Moda, Travelplanet, Big Star, 4F, Evenement, Telepizza, Hebe, Q&Q, KIK, Inmedio, Trendy, Tuptuś, Zibi, Sezam, Cross Jeans, Key Expert, Play, Santos, Yes, T-Mobile, Douglas, Keks, Vobis, Alle Beauty, Luppo Puppo (detský kútik), Orange, Vision Express, Kubenz, SWISS, Diverse, Medicine, Ryłko, Sizeer, Quiosque, Świat Książki, Vistula, Wólczanka, Olimp, Like Thai, City Kebab oraz Cyfrowy Polsat Plus, Monnari, Recman, Szachownica, Triumph, Time Trend, Księgarnia Autorska, Fenix, Kantor a La Grotta.

 

Pripravil: dk
Zdroj a foto: IMMOFINANZ, redakcia

 retail newsletter banner F2

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk