KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

SpokojenyPes otvoril druhú predajňu. Nazval ju Psia búda

spokojny pes1Koncom februára otvoril český e-shop SpokojenyPes svoju druhú kamennú predajňu. Vybral si pre ňu pražskú štvrť Vinohrady. Interiér tejto predajne bol navrhnutý v novom koncepte, ktorý má po rekonštrukcii aj prvá kamenná predajňa tohto e-shopu v Prahe - Pankráci.


Zákazník sa v oboch predajniach dostáva do zaujímavého sveta, plného príjemnej atmosféry a zaujímavého sortimentu. Cieľom bolo vytvoriť a podporiť príjemný zážitok z nakupovania. V predajni sú použité regály z prírodných materiálov, je tu dokonca umelý trávnik, štvornohí návštevníci majú k dispozícii aj catering. Priestor pôsobí útulne voňavo a farebne. Zákazníkov priestor správne motivuje a vyvoláva v nich zvedavosť viac sa ponoriť do prezentovanej ponuky.


Aj keď to tak na prvý pohľad nepôsobí, realizácia interiéru sa obišla bez architektov. „Vytvorili sme opät v mnohom inú a originálnu predajňu. Nazvali sme ju Psia búda. Štýl SpokojenyPes a jeho prístup pritom je možné identifikovať na každom detaily. Tým však stále nekončíme,“ uvádza Tomáš Haškovec, riaditeľ marketingu.

 

spokojny pes2


Na prvý pohľad v tejto svetlej a vzdušne pôsobiacej predajni zaujme netradičný „koberec“. Ten dobre ladí s ostatným zariadením obchodíku vo farbách buku a smreku a tiež s jutovými lanami na ktorých sú zavesené police s tovarom. Krytina podlahy do detailu pripomína pravý trávnik a to vrátane zahnednutých stebiel. Na koberci si môžu hovieť aj psí zákazníci predajne, tí sú tu vítaní. Obchod je im plne k dispozícii rovnako ako aj misky s krmivom a pitím. V predajni sú tiež umiestnené osvedčené jednostranné regály pri stenách a pyramídové v priestore predajne. Podľa prvých reakcií zákazníkov je zrejmé, že zámer sa tomuto obchodníkovi podaril, hoci stále je ešte veľa vecí, ktoré sa postupne budú zlepšovať.

 

V roku 2017 má SpokojenyPes pripravených viacero noviniek a pokračovať bude aj v naštartovaných aktivitách z minulého roka. Vlani prebehol redizajn webu tohto internetového obchodu, zmenil sa obchodný riaditeľ a významnou zmenou prešiel aj sklad, ten je dôležitým článkom fungovania celého konceptu. V tomto roku sa očakáva nárast tržieb o 30%, obrat za minulý rok bol 220 mil. CZK.

 

spokojny pes3


„Pre rok 2017 sme si stanovili niekoľko cieľov. Chceme sa ešte viac priblížiť k našim zákazníkom a pripraviť pre nich čo najviac príjemné nakupovanie. Nová pražská predajňa je už prvou lastovičkou realizácie týchto výziev,“ uvádza Soňa Fialková, spolumajiteľka SpokojenehoPsa.

 

spokonypes5


V súčasnosti je SpokojenyPes významným hráčom v oblasti e-commerce s chovateľskými potrebami, krmivami a chovateľskou literatúrou pre všetky domáce zvieratá v Česku. V roku 2005 ho založila terajšia majiteľka Soňa Fialková, v súčasnosti má už troch vlastníkov. Od svojho založenia sa SpokojenyPes rozrástol do veľkosti stredne veľkej firmy a má zhruba 40 zamestnancov.

 

Zdroj a foto: redakcia, SpokojenyPes

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk