KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Ryba Žilina uvádza zdravší produktový rad PERFISH

 

Významný výrobca rybích a lahôdkových šalátov na Slovensku sleduje výživové trendy a svoje produkty chce inovovať o zdroje ďalších zdravotných benefitov. Dôkazom je aj nový produktový rad PERFISH.

 

perfish jogurt v


V rámci neho spoločnosť Ryba Žilina uvádza ako prvá na slovenský trh rybí šalát s morskými riasami a rybí šalát so smotanovým jogurtom. Poznávacím znakom nového produktového radu, ktorý má výrobca zámer postupne ďalej rozširovať, je aj ekologické balenie s použitím skla a papierovej etikety.


„Čoraz viac Slovákov si uvedomuje, že konzumácia rybieho mäsa má priaznivý vplyv na zdravie. Máme však skúsenosti a dáta, z ktorých vyplýva, že množstvo ľudí nekonzumuje z rôznych dôvodov ryby tak často, ako by to bolo prospešné. Práve z ich podnetov a prieskumov sme vychádzali aj pri vývoji našich noviniek, ktoré prinášajú svojimi benefitmi v segmente rybích šalátov úplne novú pridanú hodnotu. Nový produktový rad PERFISH nie je určený len pre zákazníkov, ktorí poznajú dlhoročnú kvalitu produktov PRETO Ryba Žilina a chcú skúsiť niečo nové, ale aj pre všetkých zvedavých milovníkov zdravého životného štýlu,“ hovorí Michal Britvík, generálny riaditeľ spoločnosti Ryba Žilina.

 

perfish riasy v


Dvojica originálnych rybích šalátov


Prvá z noviniek obsahuje popri marinovaných sleďových rybách, zelenine a majonéze až 10-percentný podiel morských rias. Tento výrobok jemne pálivej chuti je prvým rybím šalátom svojho druhu na Slovensku. Druhou špecialitou v rámci nového produktového portfólia PERFISH je rybí šalát so smotanovým jogurtom, v ktorom výrobca ponúka originálnu kombináciu marinovaných sleďových rýb, zeleniny a pravého smotanového jogurtu gréckeho typu vyrobeného na Slovensku.


Bezgluténové produkty PERFISH neobsahujú umelé sladidlá ani pridané arómy. Predstavujú bohatý zdroj omega-3 mastných kyselín a tiež selénu, ktorý je nevyhnutný pre správnu funkciu kardiovaskulárneho, imunitného aj reprodukčného systému. Ich benefitom je taktiež významný obsah kyseliny alfa-linolénovej v zložení, ktorá pomáha udržiavať správnu hladinu cholesterolu v krvi. Z tohto dôvodu sa dostali tieto produkty aj medzi potraviny, ktoré odporúča priamo Slovenská kardiologická spoločnosť.


„Vážime si podporu, ktorú sme pre naše novinky získali od odborníkov z oblasti zdravia kardiovaskulárneho systému. Nechceme ostať len pri prvých dvoch šalátoch a „rodinu“ PERFISH máme v pláne ďalej rozširovať. Veríme, že si zákazníci obľúbia nielen samotné zdravšie rybie špeciality, ale aj ich ekologické balenie v sklenej dóze s papierovou etiketou,“ vyjadruje sa M. Britvík a zároveň vysvetľuje aj samotný názov produktového radu. Ten v sebe skrýva okrem asociácie na perfektné ryby aj slovnú hračku s použitím latinskej predložky „PER“, ktorá sa v slovenčine prekladá ako „ZA“. „Týmto spôsobom sme do názvu zákódovali spojitosť s naším žilinským závodom, ktorý je od roku 1924 najdlhšie nepretržite fungujúcou prevádzkou na spracovanie rýb na Slovensku,“ vysvetľuje generálny riaditeľ Ryba Žilina.

 

Produkty PERFISH – Rybí šalát s morskými riasami a Rybí šalát so smotanovým jogurtom - sú dostupné ako 300-gramové balenia vo vybraných predajniach obchodných reťazcov BILLA, COOP Jednota, TESCO, Terno, Yeme, ako aj v menších maloobchodných sieťach s potravinami postupne od novembra 2018.

 

Zdroj: Ryba Žilina

 

PR

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk