Makový, orechový, tekvicový – slovenské oleje z domácich surovín


Stopercentne prírodné, za studena lisované zo slovenských surovín– také sú špeciálne oleje nového radu, ktorý aktuálne prináša na trh spoločnosť Palma. Makový, orechový a tekvicový olej sú lahodnou odpoveďou na gurmánske chute slovenského zákazníka. Popri repkovom, slnečnicovom a olivovom oleji, ktoré využívame najčastejšie, sa čoraz častejšie v slovenských kuchyniach objavujú špeciálne druhy olejov ako sú tekvicový, orechový, makový, ľanový, sezamový, kukuričný, konopný a ďalšie.

 

oleje palma z nasho regionu v


„Pozorne sledujeme aktuálne trendy a chute spotrebiteľa, preto sme sa rozhodli obohatiť náš sortiment. Výsledkom je nový rad špeciálnych olejov top kvality,“ hovorí Michaela Berzediová, brand a marketing manažérka spoločnosti Palma. „Stavili sme pri tom na tradičné a obľúbené slovenské suroviny z nášho regiónu. Veríme, že stopercentne prírodný a za studena lisovaný Makový olej, Orechový olej a Tekvicový olej vyrobený na Slovensku si nájdu svojich priaznivcov aj medzi tými najnáročnejšími gurmánmi.“


Palma Makový olej príjemne prekvapí výraznou makovou vôňou a chuťou. Je lisovaný za studena zo zrelých semien maku, takže neobsahuje ópium, je však bohatý na živiny. Makový olej má vysoký podiel omega-6 mastných kyselín, vápnika a je zdrojom zdraviu prospešných vitamínov a minerálov. Dodá originálnu chuť šalátom, dezertom, môžete ho použiť pri príprave ovocných polievok, makovej štrúdle, namiesto roztopeného masla dochutí makové šúľance, rezance a ďalšie makové jedlá.


Ako čerstvo vylúpnutý orech vonia a chutí Palma Orechový olej. Za studena lisovaný si zachováva všetky dôležité vitamíny, minerály a nenasýtené kyseliny. Vhodné je ho vyskúšať na dochutenie jogurtov, kaše, tvarohu, mliečnych koktailov, ovocných i zeleninových šalátov. V receptoch na bábovky a koláče nahradí bežný olej. Orechový olej sa dá použiť aj pri príprave polievok, mäsa či rýb. S bodom zadymenia 160°C je vhodný aj na krátkodobú tepelnú úpravu. Je za studena lisovaný z čerstvých tekvicových semien najvyššej kvality, aby si zachoval cenné živiny, vitamíny a minerály.

 

Palma Tekvicový olej spája v sebe harmóniu príjemnej vône a lahodnej chuti. Obľúbený olej charakteristickej zelenej farby je pomocníkom v studenej i teplej kuchyni. Delikátne ochutí šaláty, dresingy a nátierky, originálny akcent dodá aj teplým jedlám, polievkam a omáčkam.


Zdroj: Palma

facebook-ikonagoogle-plus-ikonatwiter-ikonayoutube-ikona



Video

RETAIL INNOVATIONS conference 2018

Podcast

Ako najlepšie zužitkovať obmedzenie maloobchodných a distribučných spoločností?
zuzitkovat obmedzenie maloobchodnych spolocnosti retailmagazin podcast


PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

Fashion Retail