KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Repkový olej obohatený o vitamíny

Priaznivci repkového oleja zrejme ocenia novinku, ktorú prináša na trh spoločnosť Palma – repkový olej s pridanou hodnotou - Raciol plus+.

 

raciol plus vitaminy 1l

 

Vďaka neutrálnej chuti, jemnej vôni a vysokému bodu zadymenia 230 °C s ním možno variť, dusiť, smažiť, piecť, marinovať, grilovať a využiť ho aj pri príprave chutných báboviek, kysnutého cesta a rôznych druhov koláčov.

 

„Raciol je najznámejšou značkou rastlinného oleja na Slovensku a jeho obľúbenosť a kvalitu potvrdzuje päťnásobné získanie ocenenia Superbrands,“ hovorí Michaela Berzediová, brand a marketing manažérka spoločnosti Palma. Do portfólia značky pribudla k repkovému a slnečnicovému oleju novinka. „Raciol plus+ má všetky vlastnosti vysoko kvalitného repkového oleja s vyváženým pomerom omega 3 a 6 mastných kyselín. Bonusom sú pridané vitamíny D a E, ktoré prospievajú organizmu,“ dodáva M. Berzediová.


Odborníci sa zhodujú v tom, že vyvážený jedálny lístok by mal obsahovať pestrú stravu bohatú na vitamíny, ktoré naše telo potrebuje. Raciol plus+ je obohatený o vitamín D, ktorý prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov a vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, pôvodcom mnohých ochorení.

 

Zdroj: Palma

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk