KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Pomôžte zákazníkom vykúzliť netradičné raňajky

 

Rýchla a jednoduchá príprava raňajok s vysokou nutričnou hodnotou, je kľúčom k radostnému štartu dňa. Súčasťou raňajkových rituálov môžu byť aj mandľové nápoje Alpro.

 

Alpro drink roasted almond


Novinka perfektne doplní odporúčanú porciu cereálií. Je ideálna na prípravu teplých a studených nápojov. Chuť obľúbenej kávy, alebo čaju posunie o stupeň vyššie. Hodí sa tiež na mixovanie najrôznejších smoothie kombinácií. Milo prekvapí aj pohár čistého nápoja, najlepšie dobre vychladeného. Mandľové nápoje nájdu uplatnenie aj pri príprave niektorých obľúbených pokrmov, napríklad palaciniek, alebo ovsenej kaše.


Mandľové nápoje Alpro majú jemnú, lahodnú chuť, sú 100% rastlinného pôvodu, neobsahujú mliečne bielkoviny, laktózu, ani lepok a sú ľahko stráviteľné. Ich prirodzene nízky obsah tukov a kalórií poteší nielen tých, ktorí si udržujú štíhlu líniu. Sú obohatené o vitamín E, ktorý je prirodzeným antioxidantom.


Vybrať sa dá z troch variácií Alpro nápojov:


Mandľový nápoj Alpro Originál má príjemnú mandľovú a ľahko sladkastú chuť. Napriek tomu obsahuje 100 ml nápoja iba 24 kcal.

 

Mandľový nápoj Alpro nesladený neobsahuje pridaný cukor ani umelé sladidlá. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa snažia obmedziť prísun cukru, 100 ml nápoja obsahuje iba 13 kcal.

 

Najnovším prírastkom do rodiny “mandlí„ je Alpro nesladený nápoj z nepražených mandlí. Príjemne svieža chuť nepražených mandlí je skutočnou lahôdkou.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk