KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Zima s legendou Schweppes

schweppes

 

Zima je obdobím kedy trávime viac času vnútri, je to čas leňošenia aj príjemných večierkov a rodinných stretnutí. Spríjemniť sa tieto chvíle dajú s nadčasovou legendou Schweppes a jej zaujímavými novinkami.

 

Nápoj Schweppes bol prvou ochutenou limonádou na svete, čo zaručuje nielen zaujímavú chuť, ale aj tradičnú a časom overenú kvalitu. Je ideálnou súčasťou kokteilov, chutí aj priamo z fľaše. Schweppes si teraz možno vychutnať v niekoľkých zaujímavých príchutiach. So zimou a sviatkami je zážitok z konzumácie ešte o niečo intenzívnejší.

 

 

SCH 25CL GINGERALEHrejivý zázvor

 

Schweppes Ginger Ale je kombináciou hrejivého zázvoru a osviežujúcich bubliniek. Šéfbarman pražského Bugsy’s Baru, Milan Zaleš, odporúča tráviť zimné večery v ruskom štýle a zahrievať sa koktejlom Moscow Mule: „Stačí vodka, Schweppes Ginger Ale, citrón a ľad. Pre koho je drink málo pikantný, môže pridať aj čerstvý zázvor.

 

 

 

SCH 25CL CITRUS WCitrusové osvieženie


Pomaranč, grapefruit, limetka, mandarinka a bublinky. Schweppes Citrus Mix má v sebe všetko to, čo treba na večierok. „Citrus Mix je prvá Schweppes limonáda, v ktorej možno nájsť mandarinku. Jej chuť sa snúbi s pomarančom a grepfruitom, a tak vytvára kombináciu vychádzajúcu z klasického Bitter Lemon a posúva ho ešte o kus ďalej,“ hovorí M. Zaleš.

 

 

  

SCH 25CL BITTERLEMONHorkosladký kompromis

 

Bitter Lemon je horký ako Tonic a príjemne sladký ako dobre namiešaná citronáda. Vytvára tak dokonalý kompromis, ktorý zabezpečí spokojnosť všetkých hostí. Túto príchuť priniesol Jacob Schweppes už v roku 1954. Bitter Lemon možno podávať ako chutný nealko nápoj, alebo svieži alkoholický drink. „Odporúčam ho piť ho čistý, chladený s ľadom, s plátkom citróna alebo namiešať ho s ginom tak ako Tonic. Výborne sa tiež hodí k vodke,“ odporúča M. Zaleš.

 

  

SCH 25CL TONICTonicové povzbudenie

 

Štandardná káva môže byť pre niekoho stereotyp a limonády zas nezaručia také povzbudenie, aké treba. Schweppes Coffee & Tonic je aktuálne veľkým hitom, ktorý dodá dostatok energie na úspešné zvládnutie dňa aj na večerné posedenie s priateľmi

 

 

 

 

PR

 

 

 

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk