KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Tradičný strúhaný tvarohový koláč - Tvarožník

Tvarožník

V mnohých slovenských domácnostiach patrí k často pripravovaným a tradičným koláčom. Aktuálne je už aj v predaji, pripravený na okamžitú konzumáciu, dokonca v atraktívnom darčekovom balení.


Tvarožník je strúhaný tvarohový koláč s obsahom kakaa, ide o tradične pripravovaný slovenský výrobok. Obsahuje 82% masla, tvarohová náplň obsahuje 68% polotučného tvarohu.


Tvarožník je chladený produkt, ktorý je potrebné skladovať pri teplote 2-8°C. Podávať ho možno nechladený so šľahačkou a topingom, so zmrzlinou, ale aj ako horúci. Z jedného balenia 760g sa dá pripraviť 8 alebo 16 porcií.


Tajomstvo chuti Tvarožníka spočíva v originálnej receptúre a ručnej výrobe. V štádiu príprav sú aktuálne ďalšie druhy tohto dezertu. Cieľovou skupinou je široké spektrum spotrebiteľov.


Výrobok je v súčasnej dobe predávaný v sieti Kaufland, vo vybraných maloobchodných predajniach, reštauráciách a kaviarňach na Slovensku. Ambíciou výrobcu je dostať sa aj do okolitých krajín. Viac informácií nájdete na www.tvaroznik.sk alebo FB profile Tvaroznik.

 

tvaroznik2

 

Zdroj a foto: OT Product s.r.o.

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk