KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Sila zeleného jačmeňa v novom nealko pive

Birell zelený jačmeň


Zelený jačmeň ako jedna z tzv. superpotravín je symbolom zdravého životného štýlu. Touto ingredienciou sa môže pochváliť aj novinka od Birellu – nealko pivo s ešte výraznejšou horkou chuťou a vôňou zeleného jačmeňa.


Obľúbenosť značky Birell na Slovensku neustále rastie, aj preto sa Birell rozhodol prísť so zaujímavou novinkou. K nealko pivám Birell Svetlý a Birell Polotmavý tak najnovšie pribudol Birell Zelený jačmeň. Ten je rovnako ako všetky nealko pivá tejto značky vyrobený podľa pôvodnej českej receptúry u nás na Slovensku a taktiež je vyrábaný z čisto prírodných surovín, neobsahuje žiadne konzervanty, či umelé farbivá a v porovnaní so sladenými nealko nápojmi má nižšiu energetickú hodnotu.


„Zelený jačmeň, alebo inak nazývaný aj mladý jačmeň, je v podstate mladým výhonkom jačmeňa siateho, ktorý do piva prirodzene patrí. Z pivovarského jačmeňa sa totiž vyrába slad a ten je spoločne s vodou, chmeľom a špeciálnymi pivovarskými kvasinkami základnou surovinou na varenie Birellu. Okrem toho sa naše nealkoholické pivo varí rovnako ako klasické pivo. Vďaka tomu má plnú pivnú chuť, ktorej horkosť sme zvýraznili práve pridaním zeleného jačmeňa,“  vysvetľuje Veronika Hořáková, marketingová manažérka Birellu.


Birell Zelený jačmeň je alternatívou nielen k pivu, ale tiež k sladeným sýteným nápojom. Pre svoj nízky obsah cukru získal označenie „Viem, čo pijem“. Táto známka poskytuje spotrebiteľom lepšiu orientáciu v ponuke potravín. Vďaka nej môžu vedome znížiť príjem nasýtených mastných kyselín, soli či cukru a rozhodnúť sa pre nutrične vyvážené potraviny už pri nákupe.


Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk