Dr. Oetker uvádza Piškótové variácie
Klasické piškótové cesto je základom mnohých obľúbených múčnikov a existuje veľa postupov, ako ho doma pripraviť. Pre toho, kto nechce experimentovať ale skôr si chce byť istý výsledkom, je určená aktuálna novinka z dielne Dr. Oetker - Piškótové variácie.
Príprava je pomerne jednoduchá, čo je možné zákazníkom zdôrazniť. Stačí k zmesi pridať 50 ml oleja, 50 ml vody a 2-3 vajcia. Po upečení vznikne vysoký tortový korpus, zodpovedajúci korpusu z 5-6 vajec. Cesto je nadýchané a drží tvar. Neprepadá sa, čo je kľúčové pri príprave tort, rezov alebo rolád s bohatou náplňou.
Piškótové cesto zároveň umožňuje popustiť uzdu fantázii pri príprave dezertov. Kuchársku knihu tak možno zaplniť originálnymi receptami, ktoré je možné pripraviť rýchlo a jednoducho doma. Inšpiráciou na začiatok sú recepty, ktoré sú ukryté vo vnútri každého balenia zmesi Piškótové variácie Dr.Oetker.
Zdroj: redakcia