KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Prémiová novinka pre domácu kaviareň

kava americanoSebavedomie! Nezávislosť! Kreativita! Ikonická rozpustná káva NESCAFÉ uvádza novú značku pre nekonvenčné osobnosti, ktoré idú v živote svojou vlastnou cestou.


Prémiové kávové menu NESCAFÉ AZERA Americano a Espresso, svojou charakteristickou arómou čerstvo pomletých kávových zŕn naladia na domácu pohodu.

 

NESCAFÉ AZERA je sebavedomá kombinácia rozpustnej a mletej kávy so zamatovou vrstvou kávovej cremy (peny). Baristom sa tak možno stať už doma, novinka môže byť pravou rukou každého kávového pôžitkára, ktorý pripraví svoju kávu zase o kvapku pohodlnejšie - u seba doma.

 

NESCAFÉ AZERA Americano je káva s jemnou a bohatou chuťou. Svojou charakteristickou arómou čerstvo namletých kávových zŕn naladí na kaviarenskú pohodu. Každá šálka prináša zamatovú vrstvu kávovej cremy (peny). Najlepšie je ju naservírovať do 200ml hrnčeka.

 

NESCAFÉ AZERA Espresso je káva s drsnejšou a pritom veľmi vyváženou chuťou. Výrazná aróma čerstvo namletých kávových zŕn vtiahne do sveta kaviarenskej kultúry. Každá šálka vyniká zamatovou vrstvou kávovej cremy (peny) rovnako ako u Americana. Novinka je najchutnejšia v menšej, 90ml šálke.

 

Káva NESCAFÉ AZERA Americano je dostupná za odporúčanú maloobchodnú cenu 3,99 € (60 g) a 5,99 € (100 g). Káva NESCAFÉ AZERA Espresso je dostupná za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,99 € (100 g).

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk