KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Paweł Sapek je nový riaditeľ Prologis pre strednú Európu

Ide o územie Poľska, Českej republiky, Slovenska a Maďarska. Súbežne s tým stojí tiež na čele poľskej pobočky spoločnosti a priamo riadi jej aktivity v Maďarsku.

 

V novej úlohe regionálneho riaditeľa v strednej Európe bude zodpovedný za vedenie a zachovanie doterajších výkonov stredoeurópskeho tímu spoločnosti, hľadanie nových príležitostí a nachádzanie nových možností pre rozvoj a výstavbu v oblasti. 

 

pawel sapek v

 

Paweł Sapek má viac ako 23 rokov skúseností v oblasti správy nehnuteľností a projektového manažmentu. Do Prologis nastúpil v roku 2015 ako senior viceprezident a country manažér pre Poľsko, v tejto úlohe mal na starosti agendu investícií a prevádzku spoločnosti v krajine.


„Paweł zohral v priebehu posledných piatich rokov kľúčovú rolu v regionálnych aktivitách Prologis, ktorých cieľom bolo orientovať náš prístup primárne na zákazníka. Základom tohto prístupu je využitie výhod plynúcich z rozsahu a vplyvu nášho pôsobenia a inovácií, ktoré umožňujú vznik dlhodobých partnerstiev s našimi zákazníkmi. Pozitívne výsledky, ktoré sú dôsledkom jeho práce, majú vplyv na úspechy, ktoré Prologis v strednej Európe dosahuje,“ hovorí Ben Bannatyne, prezident Prologis pre Európu.


Paweł Sapek vyštudoval marketing a manažment na Ekonomickej univerzite v Katoviciach. Na Ekonomickej univerzite vo Varšave získal diplom za postgraduálne štúdium v oblasti logistického manažmentu.


V roku 2019 mu bol udelený organizáciou Kráľovský inštitút diplomovaných znalcov (RICS) prestížny titul „Fellow of RICS“ (FRICS) za mimoriadny individuálny prínos v oblasti nehnuteľností a stavebníctva.

 

Zdroj: Prologis

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk