KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

ASKO-Nábytok má novú marketingovú riaditeľku

Na miesto marketingovej riaditeľky pre ČR a SR nastúpila Andrea Štěpánová, ktorá v spoločnosti pôsobila doteraz na pozícii marketingovej manažérky.

 

andrea stepanova v

 

Andrea Štěpánová do svojej funkcie prichádza s víziou novej stratégie, ktorej cieľom je, aby sa spoločnosť ASKO-Nábytok stala prvou voľbou vo vnímaní zákazníkov pri výbere nábytku.


Andrea Štěpánová získala bohaté skúsenosti ešte pred svojím nástupom do spoločnosti ASKO-Nábytok. V minulosti pôsobila ako marketingová manažérka reťazca supermarketov Billa, kde sa okrem iného podieľala aj na otváraní nových filiálok, pilotných projektov pre EuroBilla či na viacerých spotrebiteľských súťažiach. Niekoľko rokov zároveň zbierala skúsenosti aj ako account manager na strane agentúr (Jazz Communication, Onyx Company). V minulosti sa osvedčila aj ako skúsený teamleader a svojho tímového ducha plánuje využiť aj pri vedení marketingu v ASKO-Nábytok.

 

A. Štěpánová nastúpila na pozíciu marketingovej riaditeľky s jasnou víziou. Jej cieľom je rozvíjať a upevňovať miesto spoločnosti ASKO-Nábytok na trhu predajcov nábytku v Českej republike aj na Slovensku. „Cieľom komunikačnej stratégie v roku 2020 bude posunúť ASKO-Nábytok na prvú priečku vo vnímaní zákazníkov pri výbere nábytku. Chceme zákazníkom ukázať, že v našich predajniach nájdu vždy inšpiráciu, najlepší zákaznícky servis a služby, ako aj expertné poradenstvo pri výbere sedacích súprav, spální, ale aj kuchynských štúdií,“ vysvetľuje A. Štěpánová.


Zdroj: ASKO-Nábytok

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk