KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Nový manažér pre vonkajšie vzťahy v Coca-Cola HBC

Stal sa nám Michal Čubrík. Vo svojej novej funkcii je zodpovedný za koordináciu a rozvoj vzťahov s verejnými inštitúciami na národnej a regionálnej úrovni na Slovensku a v Českej republike.

 

michal cubrik v

 

Michal Čubrík do spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko prichádza z Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, kde pracoval ako diplomat. Štyri roky pôsobil v Bruseli na delegácii Slovenskej republiky pri NATO. Po návrate do Bratislavy organizoval medzirezortné a medzinárodné rokovania a ako analytik publikoval články na odborných portáloch.


V rámci svojej novej funkcie bude zastupovať záujmy spoločnosti Coca-Cola HBC v profesijných združeniach a asociáciách ako napríklad Združenie značkových výrobkov, Asociácia výrobcov nealkoholických nápojov, združenie pre cirkulárnu ekonomiku SLICPEN alebo Potravinárska komora Slovenska. Bude monitorovať relevantnú legislatívu a v spolupráci s interným tímom pripravovať pozičné dokumenty. Zároveň sa bude podieľať na externej a internej komunikácii spoločnosti a aktivitách v oblasti udržateľnosti a spoločenskej zodpovednosti firmy, predovšetkým s dôrazom na Slovensko.

 

Zdroj: Coca-Cola HBC

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk