KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Mars predstavil nového člena vo vedení stredoeurópskeho regiónu


Ide o Briana Aylinga, ktorý na pozícii General Managers Mars Central Europe nahradil Stéphaniu Le Béchec. Tá sa v rámci svojho ďalšieho kariérneho rozvoja presunula na pozíciu Regional Food President.

 

brian ayling


Brian Ayling sa do novej funkcie presunul z pozície General Managera Mars South Africa. Spoločnosť Mars dokazuje, že jej stratégia spočívajúca v dlhodobej podpore a rozvoji talentov z radov vlastných zamestnancov sa vypláca. Brian Ayling sa v novej úlohe bude spoločne s tímom 540 spolupracovníkov venovať rozvoju podnikania Marsu v strednej Európe a bude určovať jeho strategické smerovanie.


Bohaté skúsenosti, ktoré nadobudol počas svojej dlhodobej kariéry v rámci spoločnosti, chce teraz využiť vo vedení stredoeurópskeho regiónu. „Mars je rodinná spoločnosť s firemnou kultúrou, ktorá umožňuje všetkým spolupracovníkom rozvíjať svoje znalosti naprieč trhmi aj zameraním. Teší ma, že teraz môžem získať nové profesné skúsenosti práve v rámci vedenia stredoeurópskeho regiónu, ktorý je pre Mars Multisales najsilnejším regiónom,“ dodáva B. Ayling.

 

Spoločnosť Mars je popredný svetový výrobca v segmente FMCG.

 

Zdroj: Mars

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk